Może jakiś spocik zrobimy!
- sky_driver
- Zaawansowany forumowicz
Witam serdecznie.. Swierzo upieczony forumowicz BTS a już zdążyłem zaliczyć spot w SWD hehe.. Wracaliśmy z kolegą ze spotkania z BMW-SPORT w Rybniku - nieżle wymarzliśmy, ale spocik udany, więc u Was nie zawitaliśmy na długo i do lokalu nie pojechaliśmy, jednak mam nadzieję, że to nie ostatnie nasze spotkanie, a wręcz orzeciwnie, na najbliższym poznamy się lepiej ;p;p.
Koledzy (i koleżanki ) mam pytanko odnośnie fajnego miejsca do poślizgania się.. Rozumiem, że zima się kończy, jednak aura sprzyja białemu szaleństwu.. Odwiedzam często parking w Rydach itp jednak szukam jakiegoś miejsca w okolicach o w miarę dobrej nawierzchni i z dala od cywilizacji.. Jakieś propozycje ?
Koledzy (i koleżanki ) mam pytanko odnośnie fajnego miejsca do poślizgania się.. Rozumiem, że zima się kończy, jednak aura sprzyja białemu szaleństwu.. Odwiedzam często parking w Rydach itp jednak szukam jakiegoś miejsca w okolicach o w miarę dobrej nawierzchni i z dala od cywilizacji.. Jakieś propozycje ?
heh, w naszych stronach to niestety ciezko o takie miejsce... Tez od czasu do czasu odwiedzam ten parking w rydach, bo poki co nic innego tutaj w poblizu nie znalazlem...;/Kubok pisze:Odwiedzam często parking w Rydach itp jednak szukam jakiegoś miejsca w okolicach o w miarę dobrej nawierzchni i z dala od cywilizacji.. Jakieś propozycje ?
"...ciesz się tym co masz, nie wymagaj za wiele..."
PRFESJONALNY MONTAŻ ORAZ SERWIS INSTALACJI TV, TV-SAT
PRFESJONALNY MONTAŻ ORAZ SERWIS INSTALACJI TV, TV-SAT