dostalem namiary na jakas firme z katowic ktora robi flagi (inny klub BMW zamawial u nich flagi i sa bardzo zadowoleni) ... wymiary 120 na 80 cm i wyszlo ich 53 zł za sztuke (nadruk/logo z jednej strony tak jak obecne biale)
pozwolilem sobie do nich wyslac projekt flagi ktory jest wchodzac na nasza strone (ta ciemna) w celu zorientowania sie jakie beda koszta z czego to jest wykonane itp itd
co Wy na to?
biała tez jest spoko, ale to co jest przy starcie strony moim zdaniem jest ladniejsze ... no i ciemny kolor wiec niebedzie az tak bardzo widac brudu na tym
mam jeszcze pytanie odnosnie wymiarow flagi bialej?
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
Krzys pisze:jesli miala by byc ta ciemna flaga to zedydowanie trzeba poprawic napisy na jasniejsze bo bardzo slabo je bedzie widac na fladze.
Krzyś to ten co wrzucal to na główną strone niech wrzuci jakies inne litery ... bardziej czytelne ...
a dzisiaj dostałem odpowiedz od tej firmy
o to ona
"Dzień dobry,
jeśli chodzi o jedną flagę to cena za szt wynosi 53zł. Przy zamówieniu 10szt cena za całość wynosiła by 490zł. Flaga jest zadrukowywana z jednej strony ale jako, że jest to materaił prześwitujący dobrze odbija na drugą stronę. Jeśli chodzi o projekt to musi być w większej rozdzielczości. Kolega miał bardzo dobrze przygotowany plik więc proponuje poradzić się jego, jeśli nie to mogę przesłać specyfikację w jakim formacie i rozdzielczości powinien być przygotowany plik.
Pozdrawiam
Beta Jezierska"
wiec cena fajna tak mnie sie wydaje
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
co do wiekszego formatu to niestety nie posiadam takiego. No chyba ze ktos zagada do wielebnego bo on to robil. Sadzac po tym ze rzadko sie loguje to raczej nie bedzie mial czasu. Ale warto sprobowac.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE