Flaga klubowa

Naklejki, smycze, kalendarze i inne...
Mateusz

Post autor: Mateusz »

Krzys *.psd mi wyslales ;)
Ta tekstura na literach zle wyglada, powiedz co bys chcial miec na tej fladze, to pokombinuje.
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

w tym psd tez mozna to edytowac. Chcialem to tak jak na zdjeciu flagi.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Mateusz

Post autor: Mateusz »

Cos takiego jak zrobilem?
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

tak cos takiego. takie scieniowanie
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

dostalem namiary na jakas firme z katowic ktora robi flagi (inny klub BMW zamawial u nich flagi i sa bardzo zadowoleni) ... wymiary 120 na 80 cm i wyszlo ich 53 zł za sztuke (nadruk/logo z jednej strony tak jak obecne biale)

pozwolilem sobie do nich wyslac projekt flagi ktory jest wchodzac na nasza strone (ta ciemna) w celu zorientowania sie jakie beda koszta z czego to jest wykonane itp itd

co Wy na to?
biała tez jest spoko, ale to co jest przy starcie strony moim zdaniem jest ladniejsze ... no i ciemny kolor wiec niebedzie az tak bardzo widac brudu na tym

mam jeszcze pytanie odnosnie wymiarow flagi bialej?
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Swobi

Post autor: Swobi »

mi też się ta czarna podoba, moje zdanie znasz
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

jesli miala by byc ta ciemna flaga to zedydowanie trzeba poprawic napisy na jasniejsze bo bardzo slabo je bedzie widac na fladze.
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Krzys pisze:jesli miala by byc ta ciemna flaga to zedydowanie trzeba poprawic napisy na jasniejsze bo bardzo slabo je bedzie widac na fladze.
Krzyś to ten co wrzucal to na główną strone niech wrzuci jakies inne litery ... bardziej czytelne ...
a dzisiaj dostałem odpowiedz od tej firmy

o to ona

"Dzień dobry,
jeśli chodzi o jedną flagę to cena za szt wynosi 53zł. Przy zamówieniu 10szt cena za całość wynosiła by 490zł. Flaga jest zadrukowywana z jednej strony ale jako, że jest to materaił prześwitujący dobrze odbija na drugą stronę. Jeśli chodzi o projekt to musi być w większej rozdzielczości. Kolega miał bardzo dobrze przygotowany plik więc proponuje poradzić się jego, jeśli nie to mogę przesłać specyfikację w jakim formacie i rozdzielczości powinien być przygotowany plik.

Pozdrawiam
Beta Jezierska"

wiec cena fajna tak mnie sie wydaje
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

co do wiekszego formatu to niestety nie posiadam takiego. No chyba ze ktos zagada do wielebnego bo on to robil. Sadzac po tym ze rzadko sie loguje to raczej nie bedzie mial czasu. Ale warto sprobowac.
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Krzys to zagadajcie do niego ... on mnie za bardzo niezna i niekojazy ... wiec napiszcie mu PW o co chodzi i co trzeba zmienic

[ Dodano: 23 Luty 2009, 23:11 ]
i co temat flag umarł ? :(
Obrazek

scoti

Flaga klubowa

Post autor: scoti »

Witam.
Mam pytanie czy jest jeszcze mozliwość kupienia flagi klubowej? Jeśli tak to od kogo i za ile? Pozdrawiam :bmw:
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

narazie temat stoi
scoti

Post autor: scoti »

no to trudno a chciałem nabyc taka flagę bo na jakiś zlot to by sie przydała jak nic!
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

sledz forum bo napewno bedziemy robic te flagi
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

temat stoi bo nikt niemoze sie skontaktowac z wielebnym w sprawie zrobienia tego projektu flagi co jest przy wchodzeniu na forum

ja juz mam firme ktora robi flagi w katowicach i przy wiekszym zamowieniu pare zloty taniej bedzie ... w granicach 50 zl za sztuke

wiec tylko czekam na projekt
Obrazek

Zablokowany