[E46] Terkotanie w okolicach licznika i konsoli
[E46] Terkotanie w okolicach licznika i konsoli
Witam
Występuje mi takie terkotanie (trrrrrrttt ) miedzy konsola środkowa i licznikiem (trudno mi dokladnie okreslic gdzie).
Wystepuje ono podczas wpadniecia w nierówność i prawie cały czas przy wiekszej prędkości np. 160 -170 km/h
Co to moze być ???
Dzieki z gory za odpowiedzi
Występuje mi takie terkotanie (trrrrrrttt ) miedzy konsola środkowa i licznikiem (trudno mi dokladnie okreslic gdzie).
Wystepuje ono podczas wpadniecia w nierówność i prawie cały czas przy wiekszej prędkości np. 160 -170 km/h
Co to moze być ???
Dzieki z gory za odpowiedzi
Ja bym nie odpuścił tylko rozgrzebał, też jestem nerwowy jeśli chodzi o takie sprawy, a poza tym nie jest ciężko dobrać sie do tego miejsca...
Najpierw dźwignia biegów do góry, później schowek, czy popielniczka - nie wiem co tam masz i konsola prawie "naga" (etapami do góry)
Na pozór nic trudnego
Najpierw dźwignia biegów do góry, później schowek, czy popielniczka - nie wiem co tam masz i konsola prawie "naga" (etapami do góry)
Na pozór nic trudnego
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Paffcio pociesze Cie, mam dokladnie to samo... miedzy 160 - 180 km/h to slychac...Występuje mi takie terkotanie (trrrrrrttt ) miedzy konsola środkowa i licznikiem (trudno mi dokladnie okreslic gdzie).
Co to moze być ???
Wydaje mi sie ze jest to raczej cos za licznikiem. Jak bedzie troche cieplej to bede szukal...
"...ciesz się tym co masz, nie wymagaj za wiele..."
PRFESJONALNY MONTAŻ ORAZ SERWIS INSTALACJI TV, TV-SAT
PRFESJONALNY MONTAŻ ORAZ SERWIS INSTALACJI TV, TV-SAT