Wypad na weekend

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Swobi

Wypad na weekend

Post autor: Swobi »

W imieniu Prezesa,bo chłopak nieśmiały, czysto hipotetycznie pytam czy są chętne osoby na weekendowy wypadzik gdzieś za miasto w najbliższym terminie.
PROSZę ¯EBY WYPOWIADAŁY SIę TYLKO OSOBY KTÓRE S¡ ZA, bez żadnych "nie bo.....coś tam" ponieważ wiem jak to u Nas wyglada.
Myśle że zaczekamy kilka dni i z zainteresowanymi ustalimy ewentualne konkretne szczególy.
dorka

Post autor: dorka »

A mozna podac miejscowośc i date oczywiście w przybliżeniu ;)
zawias

Post autor: zawias »

wlasnie , dajcie date :wink:
Mateusz

Post autor: Mateusz »

w marcu odpadam, ale w kwietniu jestem za :)
bociek

Post autor: bociek »

moze jak sie cieplej zrobi to jakis wypad na weekend mozna zrobic nad jakies bajoro :D albo w sumie teraz w na poczatku maja jest impreza w touniu :D ja z klubem bcc zamawiamy domki pod toruniem i jedziemy na 3 dni :D weic jak ktos by sie na to pisal to zapraszamy :D damki sa juz zamowione tylko musimy dokladna liczbe chetnych podac gosciowi :D
Swobi

bociek pisze:moze jak sie cieplej zrobi to jakis wypad na weekend mozna zrobic nad jakies bajoro :D albo w sumie teraz w na poczatku maja jest impreza w touniu :D ja z klubem bcc zamawiamy domki pod toruniem i jedziemy na 3 dni :D weic jak ktos by sie na to pisal to zapraszamy :D damki sa juz zamowione tylko musimy dokladna liczbe chetnych podac gosciowi :D
Czytać nie umiesz!!Co Twój post wnosi do tematu??Prosiłem....
Paffcio

Post autor: Paffcio »

Ja tez jestem za, tylko zeby pieska mozna zabrac :bmw:
zawias

Paffcio pisze:Ja tez jestem za, tylko zeby pieska mozna zabrac :bmw:
spokojnie , wszystko załatwi sie tak żeby każdemu pasowało :mrgreen: ja tez jestem za kwietniem , dobrze ze temat jest zalozony wczesniej bo troche lipa tu z organizacją .
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

a wiec tak ja rowniez z narzeczona jestesmy chetni
tylko jesli mozna to kwiecen bo teoretycznie powinno byc cieplej
no i zalezy jaki termin bo moja narzeczona co drugi weekend pracuje
ale wyrazamy chec wspolnego wyjazdu :)
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
zawias

bociek pisze:moze jak sie cieplej zrobi to jakis wypad na weekend mozna zrobic nad jakies bajoro :D albo w sumie teraz w na poczatku maja jest impreza w touniu :D ja z klubem bcc zamawiamy domki pod toruniem i jedziemy na 3 dni :D weic jak ktos by sie na to pisal to zapraszamy :D damki sa juz zamowione tylko musimy dokladna liczbe chetnych podac gosciowi :D
w Du... mam ten Twój Toruń , temat jest założony dla osób ktore sa chetne wyjechac na weekend np. w góry a ty mi tu wypadłeś jak Filip z Konopi z Konopią :zdziwko: :mrgreen:
Paffcio

Post autor: Paffcio »

hehehe :bmw: :bmw:
Prezes

branamananan

Post autor: Prezes »

heheheh ze niby ja niesmialy

a tak serio to proszę potraktować to poważnie bo nie zamierzam tłumaczyć się za kogoś kto deklarując jedzie a potem wyjdzie jak zawsze .
Miejsce i termin ustalimy do końca marca czekamy na propozycje, każdy ma jakieś ulubione miejsca wiec proszę o namiary, co do terminu to dobrze jeśli będzie ciepło można wtedy zorganizować wieczorne czytanie tomików poezji przy ognisku połączyć to z : pieczonkami ,smażoną kiełbasa ,wersja oszczędna pieczenie chleba na kiju i nocleg pod namiotem na dziko :mrgreen:

proszę ten wypad za miasto traktować integracyjne, wiec kto chce zabrać jakieś zwierze: gady ,płazy lub gryzonie lub żonę , narzeczona ,kuzynkę spotkana po drodze trzeba brać pod uwagę jedynie miejsca do których można przyjechać z ZOO ,dzięki za zaproszenia na inne imprezy ale nie zamierzamy się podłączać pod obce kluby co nie wyklucza innych do nas oczywiście .

P :bmw: ozdrawiam jak zawsze skrepowany Prezes :bmw:
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

pod namiotem?
na dziko?
:D :D :D :D

jesli chodzi o dogadanie terminu to ja bede mogl dac znac dopiero pod koniec marca bo narzeczona grafik dopiero wtedy dostanie (chyba ze uda sie wyliczyc jaki weekend bedzie miala wolny ;) )

a tak wogole gdzie planowany wypad ... Brenna? Ustron? Wisła? Szczyrk? jakies takie rejony?
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Swobi

Aleeeeee.... muszę tutaj postawić warunek:P albo jedziemy w piątek na wieczór i wracamy w niedziele albo nie jade swoim autem :P
Awatar użytkownika
pr0sty
Zaawansowany forumowicz

Post autor: pr0sty »

a mnie zabierzecie ze sobą :razz: :sex: ???
ODPOWIEDZ