Wypad na weekend
Wypad na weekend
W imieniu Prezesa,bo chłopak nieśmiały, czysto hipotetycznie pytam czy są chętne osoby na weekendowy wypadzik gdzieś za miasto w najbliższym terminie.
PROSZę ¯EBY WYPOWIADAŁY SIę TYLKO OSOBY KTÓRE S¡ ZA, bez żadnych "nie bo.....coś tam" ponieważ wiem jak to u Nas wyglada.
Myśle że zaczekamy kilka dni i z zainteresowanymi ustalimy ewentualne konkretne szczególy.
PROSZę ¯EBY WYPOWIADAŁY SIę TYLKO OSOBY KTÓRE S¡ ZA, bez żadnych "nie bo.....coś tam" ponieważ wiem jak to u Nas wyglada.
Myśle że zaczekamy kilka dni i z zainteresowanymi ustalimy ewentualne konkretne szczególy.
moze jak sie cieplej zrobi to jakis wypad na weekend mozna zrobic nad jakies bajoro albo w sumie teraz w na poczatku maja jest impreza w touniu ja z klubem bcc zamawiamy domki pod toruniem i jedziemy na 3 dni weic jak ktos by sie na to pisal to zapraszamy damki sa juz zamowione tylko musimy dokladna liczbe chetnych podac gosciowi
Czytać nie umiesz!!Co Twój post wnosi do tematu??Prosiłem....bociek pisze:moze jak sie cieplej zrobi to jakis wypad na weekend mozna zrobic nad jakies bajoro albo w sumie teraz w na poczatku maja jest impreza w touniu ja z klubem bcc zamawiamy domki pod toruniem i jedziemy na 3 dni weic jak ktos by sie na to pisal to zapraszamy damki sa juz zamowione tylko musimy dokladna liczbe chetnych podac gosciowi
w Du... mam ten Twój Toruń , temat jest założony dla osób ktore sa chetne wyjechac na weekend np. w góry a ty mi tu wypadłeś jak Filip z Konopi z Konopiąbociek pisze:moze jak sie cieplej zrobi to jakis wypad na weekend mozna zrobic nad jakies bajoro albo w sumie teraz w na poczatku maja jest impreza w touniu ja z klubem bcc zamawiamy domki pod toruniem i jedziemy na 3 dni weic jak ktos by sie na to pisal to zapraszamy damki sa juz zamowione tylko musimy dokladna liczbe chetnych podac gosciowi
branamananan
heheheh ze niby ja niesmialy
a tak serio to proszę potraktować to poważnie bo nie zamierzam tłumaczyć się za kogoś kto deklarując jedzie a potem wyjdzie jak zawsze .
Miejsce i termin ustalimy do końca marca czekamy na propozycje, każdy ma jakieś ulubione miejsca wiec proszę o namiary, co do terminu to dobrze jeśli będzie ciepło można wtedy zorganizować wieczorne czytanie tomików poezji przy ognisku połączyć to z : pieczonkami ,smażoną kiełbasa ,wersja oszczędna pieczenie chleba na kiju i nocleg pod namiotem na dziko
proszę ten wypad za miasto traktować integracyjne, wiec kto chce zabrać jakieś zwierze: gady ,płazy lub gryzonie lub żonę , narzeczona ,kuzynkę spotkana po drodze trzeba brać pod uwagę jedynie miejsca do których można przyjechać z ZOO ,dzięki za zaproszenia na inne imprezy ale nie zamierzamy się podłączać pod obce kluby co nie wyklucza innych do nas oczywiście .
P ozdrawiam jak zawsze skrepowany Prezes
a tak serio to proszę potraktować to poważnie bo nie zamierzam tłumaczyć się za kogoś kto deklarując jedzie a potem wyjdzie jak zawsze .
Miejsce i termin ustalimy do końca marca czekamy na propozycje, każdy ma jakieś ulubione miejsca wiec proszę o namiary, co do terminu to dobrze jeśli będzie ciepło można wtedy zorganizować wieczorne czytanie tomików poezji przy ognisku połączyć to z : pieczonkami ,smażoną kiełbasa ,wersja oszczędna pieczenie chleba na kiju i nocleg pod namiotem na dziko
proszę ten wypad za miasto traktować integracyjne, wiec kto chce zabrać jakieś zwierze: gady ,płazy lub gryzonie lub żonę , narzeczona ,kuzynkę spotkana po drodze trzeba brać pod uwagę jedynie miejsca do których można przyjechać z ZOO ,dzięki za zaproszenia na inne imprezy ale nie zamierzamy się podłączać pod obce kluby co nie wyklucza innych do nas oczywiście .
P ozdrawiam jak zawsze skrepowany Prezes
pod namiotem?
na dziko?
jesli chodzi o dogadanie terminu to ja bede mogl dac znac dopiero pod koniec marca bo narzeczona grafik dopiero wtedy dostanie (chyba ze uda sie wyliczyc jaki weekend bedzie miala wolny )
a tak wogole gdzie planowany wypad ... Brenna? Ustron? Wisła? Szczyrk? jakies takie rejony?
na dziko?
jesli chodzi o dogadanie terminu to ja bede mogl dac znac dopiero pod koniec marca bo narzeczona grafik dopiero wtedy dostanie (chyba ze uda sie wyliczyc jaki weekend bedzie miala wolny )
a tak wogole gdzie planowany wypad ... Brenna? Ustron? Wisła? Szczyrk? jakies takie rejony?