Parę pomysłów

Dotyczące forum i użytkowników
Artur330d

Parę pomysłów

Post autor: Artur330d »

Witam.

Mam parę pomysłów co można by było zmienić w naszym forum:

Poniżej nazwy użytkownika w poście (tam gdzie było kiedyś ile kto ma komentarzy) przydało by się:

a) Ostrzeżenia np od 1 do 5 a 5 = usunięcie użytkownika
b) Pomógł też od 1 do 5

Myślę że wtedy użytkownicy bardziej by przykładali wagę do pomocy innym na forum(przez "pomógł"), oraz mniej wyskakiwali z głupimi pomysłami, dennymi uwagami itp (przez "Ostrzeżenia")

Kto się podpisuje pod moim postulatem :D??

PS: Jeśli temat był poruszany już kiedyś, lub admin/ moder uważa moje pomysły za nieciekawe to proszę wtedy o usunięcie tego posta, choć myślę, że moje uwagi są trafne, bo na innych forach się naprawdę sprawdzają.
Cocker

Post autor: Cocker »

Popieram pomysł Artura, na wilu takich forach mozna takie zmianki zauważyć :o)
DAREX

Post autor: DAREX »

Włączyłem moduł pomógł, ale tylko w działach technicznych.
A co do ostrzeżeń to jak ktoś dostanie ostrzeżenie to automatycznie pod jego nickiem ma czerwoną strzałkę i zaznaczoną liczbę ostrzeżeń.
Artur330d

Post autor: Artur330d »

Może nie mam racji, ale dobrze by było jakby to pomógł pojawiało się zawsze bo przeróżne tematy nie tylko techniczne się nadarzają w których dobra porada może być tak nagrodzona :D.
DAREX

Artur330d pisze:Może nie mam racji, ale dobrze by było jakby to pomógł pojawiało się zawsze bo przeróżne tematy nie tylko techniczne się nadarzają w których dobra porada może być tak nagrodzona :D .
Już to widzę w dziale OT, Ficek się pyta "co mam zjeść na śniadanie" a idzi mu odpowiada zjedz se pan jajecznice. I za to ma dostać pomógł?
aaddriaannn

Post autor: aaddriaannn »

DAREX pisze:Włączyłem moduł pomógł, ale tylko w działach technicznych
dokładnie i tak zeby zostało bo tam trzeba wypowiadac sie konkretnie tak zeby pytajacy dobrze zrozumiał

niema sensu dawac w kazdym działe tak jak Darex napisał w innym dziale by bylo tak samo jaka fele mam wybrac a wybierz ta i juz ma pomogł i koniec
BARTIG

Post autor: BARTIG »

a po co to wogole zmieniac ? :/
bez sensu
Daniel
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Daniel »

Nie wiem ale chyba na poprzednim forum bylo takie cos :D ale moge sie mylic dobrze nie pamietam i to zostalo wylaczone :D
W rękach maszyny jesteśmy tylko zabawką !
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

w sumie tez ten pomysl mi sie podoba :)
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Prezes

Post autor: Prezes »

skasowałem regulamin bo ewidentnie wzbudza kontrowersje ,nowy klubowicz nie ma prawa nic nowego narzucać .

Kolebka
Za to cie nie lubie, co do regulaminu o ktory walczysz to skomentuje go tak. Moze masz i dobry pomysl ale nie potrafisz go sprzedac i powtarzam ze mna na pysk nic nie załatwicie.
[/quote]
Ostatnio zmieniony 2009-04-09, 09:47 przez Prezes, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

trzeba przeanalizcowac to co tutaj jest i to co jest w naszym regulaminie zeby cos sie nie powtarzalo. Ogolnie fajnie skonstruowany jest.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
DAREX

Krzys pisze:trzeba przeanalizcowac to co tutaj jest i to co jest w naszym regulaminie zeby cos sie nie powtarzalo. Ogolnie fajnie skonstruowany jest.
Ok, ale póki nie mamy jako takiego klubu to nie przyda sie niestety
Admin
Site Admin

Post autor: Admin »

w sumie dobre, nawet bardzo, klubu nie ma ale klubowicze sa wiec to tez poruszymy 13 u Mirasa :)
Awatar użytkownika
El Diablo
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: El Diablo »

myślę ze w razie czego mogę pomóc w opracowaniu Statutu
Awatar użytkownika
Marcin
Site Admin

Post autor: Marcin »

Może by tak w "klubie" zrobić dział pt. "fotorelacje ze spotów, zlotów"
Każdy temat byłby przypisany innemu spotkaniu - przejżyście chyba???
Co Wy na to???
Obrazek

A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ODPOWIEDZ