Parę pomysłów
Parę pomysłów
Witam.
Mam parę pomysłów co można by było zmienić w naszym forum:
Poniżej nazwy użytkownika w poście (tam gdzie było kiedyś ile kto ma komentarzy) przydało by się:
a) Ostrzeżenia np od 1 do 5 a 5 = usunięcie użytkownika
b) Pomógł też od 1 do 5
Myślę że wtedy użytkownicy bardziej by przykładali wagę do pomocy innym na forum(przez "pomógł"), oraz mniej wyskakiwali z głupimi pomysłami, dennymi uwagami itp (przez "Ostrzeżenia")
Kto się podpisuje pod moim postulatem ??
PS: Jeśli temat był poruszany już kiedyś, lub admin/ moder uważa moje pomysły za nieciekawe to proszę wtedy o usunięcie tego posta, choć myślę, że moje uwagi są trafne, bo na innych forach się naprawdę sprawdzają.
Mam parę pomysłów co można by było zmienić w naszym forum:
Poniżej nazwy użytkownika w poście (tam gdzie było kiedyś ile kto ma komentarzy) przydało by się:
a) Ostrzeżenia np od 1 do 5 a 5 = usunięcie użytkownika
b) Pomógł też od 1 do 5
Myślę że wtedy użytkownicy bardziej by przykładali wagę do pomocy innym na forum(przez "pomógł"), oraz mniej wyskakiwali z głupimi pomysłami, dennymi uwagami itp (przez "Ostrzeżenia")
Kto się podpisuje pod moim postulatem ??
PS: Jeśli temat był poruszany już kiedyś, lub admin/ moder uważa moje pomysły za nieciekawe to proszę wtedy o usunięcie tego posta, choć myślę, że moje uwagi są trafne, bo na innych forach się naprawdę sprawdzają.
Już to widzę w dziale OT, Ficek się pyta "co mam zjeść na śniadanie" a idzi mu odpowiada zjedz se pan jajecznice. I za to ma dostać pomógł?Artur330d pisze:Może nie mam racji, ale dobrze by było jakby to pomógł pojawiało się zawsze bo przeróżne tematy nie tylko techniczne się nadarzają w których dobra porada może być tak nagrodzona .
dokładnie i tak zeby zostało bo tam trzeba wypowiadac sie konkretnie tak zeby pytajacy dobrze zrozumiałDAREX pisze:Włączyłem moduł pomógł, ale tylko w działach technicznych
niema sensu dawac w kazdym działe tak jak Darex napisał w innym dziale by bylo tak samo jaka fele mam wybrac a wybierz ta i juz ma pomogł i koniec
skasowałem regulamin bo ewidentnie wzbudza kontrowersje ,nowy klubowicz nie ma prawa nic nowego narzucać .
Kolebka
Kolebka
[/quote]Za to cie nie lubie, co do regulaminu o ktory walczysz to skomentuje go tak. Moze masz i dobry pomysl ale nie potrafisz go sprzedac i powtarzam ze mna na pysk nic nie załatwicie.
Ostatnio zmieniony 2009-04-09, 09:47 przez Prezes, łącznie zmieniany 2 razy.