[E34] Problem z nawiewem - POMOCY
[E34] Problem z nawiewem - POMOCY
Jak w temacie wystąpił u mnie problem z nawiewem a dokładnie z jego środkową częścią, czyli tą która dmucha na pasażerów. Problem jest dokładnie taki, że nie leci z niego ciepło. Dolny jak i górny nawiem działa tak jak należy, leci i ciepło i zimno. Ustawiałem juz wszystko i jest bez zmian. Czy ktoś wie od czego to zależy?? Przypominam, że ten problem występuje w moim e34 92'.
Ostatnio zmieniony 2009-03-18, 11:06 przez Obier, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
czy w e36 tez tak jest? bo chyba mi sie zdaje ze tak mam - sorki za ot
e36 M50B25 TURBO ! pierwsze m50 z 394 kucami na pokladzie bez kucia / stage 3 in progress
e46 3.0 D Touring - od pkt. A - > B
www.k64.pl BMW Performance
e46 3.0 D Touring - od pkt. A - > B
www.k64.pl BMW Performance
wiekszej bzdury dawno nie slyszalembuby22 pisze:Ze środkowych nawiewów nie poleci ciepłe powietrze. To wymysł inżynierów z BMW. Nie można ustawiać ciepłego powietrza na twarz bo wtedy człowiek szybciej może zasnąć.
ja mam E34 @ 92 i ze wszystkich poza tylnymi ( miedzy fotelami ) leci mi cieple powietrze.
mam regulacje cieplo/zimno, a u Obiera tez taka jest tylko, ze inna niz u mnie. Ja mam miedzy kratkami pokretlo u gory czerwien na dole niebieskie, a u niego sa jakies kropki.
moj kuzyn ma 92 rok i niema tego możliwe że dlatego że klimy niema a ty masz a ten nawiew z tyłu miedzy fotelami miały tylko wersje z klimą i tez dlatego tam leci tylko zimne ps. ty Mateusz nie dość że masz regulowanie ciepłe zimne to masz to jeszcze podswietlone a ja niestety niemam podswietlonegoja mam E34 @ 92 i ze wszystkich poza tylnymi ( miedzy fotelami ) leci mi cieple powietrze.
mam regulacje cieplo/zimno, a u Obiera tez taka jest tylko, ze inna niz u mnie. Ja mam miedzy kratkami pokretlo u gory czerwien na dole niebieskie, a u niego sa jakies kropki.
moge sie mylic bo nie pamietam dobrze, a u Obiera jest takie cos, moze cos zobaczysz:
http://img25.imageshack.us/img25/7569/dsc01000wfe.jpg
http://img25.imageshack.us/img25/7569/dsc01000wfe.jpg