Jest mi bardzo przykro ale niestety nie pojade.Pomijając ostatnie wydarzenia doszły do tego problemy mieszkaniowe także sorki panowie i panie.¯ycze miłej zabawy.
powiedz że ci towarzystwo nie odpowiada a nie ze pomijając ostatnie wydarzenia ,wydawało mi się ze sobie wyjaśniamy sprawę ale widać ze za niskie progi .
Miłego grilla z przyjaciółmi , szczerze życzę.
Prezes pisze:powiedz że ci towarzystwo nie odpowiada a nie ze pomijając ostatnie wydarzenia ,wydawało mi się ze sobie wyjaśniamy sprawę ale widać ze za niskie progi .
Miłego grilla z przyjaciółmi , szczerze życzę.
Niewiem czy wiesz co ozacza słowo "pomijając" no ale to Twoja sprawa.Napisałem to po to żeby uniknąć tego typu komentarzy ale widzę że nie było sensu wogóle się tłumaczyć. Poza tym nie pisałem żebyś wypowiadał się w tym temacie i jeszcze z jakimiś życzeniami bo piszesz o rzeczach o których nie masz pojęcia.
Daruj sobie Marcin bo nie jest mi do śmiechu...Nie chce przyjechać z weekendu i iść pod most mieszkać, zresztą nie będe Ci tego tłumaczył bo wiesz jak u mnie jest.
wiem tylko jak masz problemy to jest gg a nie piszesz post dwuznacznie przeczytaj go jak ja się czuje jak obszczymurek i tyle ,do mnie możesz się zwrócić bo można na mnie liczyć ale nie będę cie namawiał ,dla mnie kolega to kolega .