heh jak kazdy to ja tez napisze. A wiec ja sie dowiedzialem o BTS od naszego wspolnego kolegi Krzysia. Zarejestrowalem sie, potem zalogowalem no i jestem
o klubie dowiedzialem sie od brata chetnie wpadne z wami na jakis zlot , lub tez na Wasz zlot o ile bedziecie cos organizowac , forum jest dobre ... tresciwe ,, niema gadek o tym jakiego koloru wiaderko kupila sasiadka z naprzeciwka itp itd bla bla... Zajebiste forum , i tyle :!:
zawias pisze:o klubie dowiedzialem sie od brata chetnie wpadne z wami na jakis zlot , lub tez na Wasz zlot o ile bedziecie cos organizowac , forum jest dobre ... tresciwe ,, niema gadek o tym jakiego koloru wiaderko kupila sasiadka z naprzeciwka itp itd bla bla... Zajebiste forum , i tyle :!:
Cieszy mnie to bardzo ze forum sie podoba... Adam kto z nas przypuszczal ze ten klub tak sie rozwinie i tak sie bedzie rozwijal...
Sorki za oT
A ja wczoraj szukalem w googlach dla kumpla klubow bmw bo kupuje w sobote BMW 5 e34 silnik 2.0 rocznik '91. No ja nie mam jeszcze auta i nie moge byc w klubie ogolnopolskim bmw to znalazlem sie tutaj:D