Spalanie?

Czyli wszystko o akcyzie, podatkach, ubezpieczeniach, prawie drogowym, porównania modeli, czy warto kupić BMW Exx, gadżety, ciekawostki, historia,nowości itp.
GrzesiekBMW

Post autor: GrzesiekBMW »

cholera !! panowie ja sie ucze :D tato mi placi za benzynke w tej chwili... jak kupie 325 z domu mnie wyrzuci ;] no nie wiem pomysle jeszcze.. ;]
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

pomysl ile zaplacisz za sekwencje do R6!! Ile bys mial paliwa za to!! No i silniczek zawsze zdrowy. Nie spotkales sie nigdy z problemmai z gazem?? Nie znam osobiscie osoby ktora by powiedziala ze moc pozostala bez zmian. Zapytaj Adama. on ma sekwencje w IS-ie.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
pp100

Post autor: pp100 »

sekwencja do r6 tartarini okolo 2700zl mozna nawet na raty,Bmw nie lubi gazu to fakt ale jak ktos duzo jezdzi lub tak jak kolega sam nie zarabia na paliwko to gaz jest dobra alternatywa tym bardziej,ze gaz jest i bedzie zawsze o polowe tanszy od benzynki ,a na dobrej sekwencji praktycznie nie traci sie osiagow i niema zadnych wystrzalow....
Awatar użytkownika
kisol
Zaawansowany forumowicz

Post autor: kisol »

Gaz owszem tak ale nie do BMW to sie mija z celem
ps.BaracuSS smarty sa na turbinie wiec gaz nie wskazany hehe
GrzesiekBMW

Post autor: GrzesiekBMW »

Co do smarta :D wiem ze to nie tutaj powinienem wrzucac ale sie powstrzymac nie moglem :D http://www.youtube.com/watch?v=oPQIizRp9ck zobaczcie ;] takim smartem wsumie moglbym jezdzic :D
BaracuSS

Post autor: BaracuSS »

kisol pisze: ps.BaracuSS smarty sa na turbinie wiec gaz nie wskazany hehe
Chodzilo mi o to ze zamiast kupowac BMW powinni sobie kupic smarta na paliwo a on malo pali!!! :evil: :evil:
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

GrzesiekBMW pisze:Co do smarta :D wiem ze to nie tutaj powinienem wrzucac ale sie powstrzymac nie moglem :D http://www.youtube.com/watch?v=oPQIizRp9ck zobaczcie ;] takim smartem wsumie moglbym jezdzic :D
no ladny landy :D takim to mozna smigac :D a taki zwykly smarcik 600 turbo to niezwykly mol :P :/
Obrazek
wrobel

-

Post autor: wrobel »

BaracuSS a ile wyciagles ze swojej fury najwiecej? Bo ja mam 2.0 i wiecej niz 215km nie chciala jechac :(
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

a ile ty nia chciales jechac?? Moje 2,5 238km/h i ani troche wiecej. Taka jest predkosc przy odcince na 5 biegu.
BaracuSS

Jeszcze nia na maxa nie cislem. Jadac na skoczow na 4 biegu pokazalo mi 210km/h ale zakrety sie zaczely i musialem zwolnic, na hamowni na 4 pokazalo mi 207km/h. Na piatym biegu niestety nie wiem :( ale przyjdzie czas to sprawdze. Podobno poprzedni wlasciciel jadac na autobanie w niemczech lecial 240 ale to tylko gadka, jak sprawdze to napisze :D
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

mi na 4 biegu odcina przy rownych 200km/h. Zalezy od skrzyni i przelozenia. Widocznie mam inny dyfer. Za to przyspieszenie troszke lepsze ;) W sumie nie ma warunkow zeby jeezdzic tak szybko. Jak dla mnie to wolabym miec jeszcze krotsze biegi i predkosc max 200km/h
wrobel

-

Post autor: wrobel »

Ten koles ktory mi ja przywiozl z niemiec powiedzial ze na autobanie jechal 240km. Gadka szmatka:(
BaracuSS

2.0 nigdy tyle nie poleci, moja 2,5 watpie zeby tyle pokazala,230 wiecej raczej nie da. Te 238km/h co pisales Krzys to cyfry podane przez BMW ale te autka jako nowe moze tyle polecialy , chociaz nie jestem pewien, a teraz po tylu latach to juz na pewno nie.
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

musze to kiedys przetestowac :D
Awatar użytkownika
Kuki
Maniak forumowy

Post autor: Kuki »

No ja za niedlugo zobacze ile mi wycisnie na autobanie skromne 1.6 jechalem juz w 5 osob 160km/h i dalej sie rospedzal i to ladnie ciekawi mnie to ile pojdzie
Miec BMW teraz nie duzy wydatek Zabic muche boczna szyba........................BEZCENNE

"zycie zaczyna sie i konczy na BMW"
Obrazek
ODPOWIEDZ