Czyli wszystko o akcyzie, podatkach, ubezpieczeniach, prawie drogowym, porównania modeli, czy warto kupić BMW Exx, gadżety, ciekawostki, historia,nowości itp.
pomysl ile zaplacisz za sekwencje do R6!! Ile bys mial paliwa za to!! No i silniczek zawsze zdrowy. Nie spotkales sie nigdy z problemmai z gazem?? Nie znam osobiscie osoby ktora by powiedziala ze moc pozostala bez zmian. Zapytaj Adama. on ma sekwencje w IS-ie.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
sekwencja do r6 tartarini okolo 2700zl mozna nawet na raty,Bmw nie lubi gazu to fakt ale jak ktos duzo jezdzi lub tak jak kolega sam nie zarabia na paliwko to gaz jest dobra alternatywa tym bardziej,ze gaz jest i bedzie zawsze o polowe tanszy od benzynki ,a na dobrej sekwencji praktycznie nie traci sie osiagow i niema zadnych wystrzalow....
Co do smarta wiem ze to nie tutaj powinienem wrzucac ale sie powstrzymac nie moglem http://www.youtube.com/watch?v=oPQIizRp9ck zobaczcie ;] takim smartem wsumie moglbym jezdzic
GrzesiekBMW pisze:Co do smarta wiem ze to nie tutaj powinienem wrzucac ale sie powstrzymac nie moglem http://www.youtube.com/watch?v=oPQIizRp9ck zobaczcie ;] takim smartem wsumie moglbym jezdzic
no ladny landy takim to mozna smigac a taki zwykly smarcik 600 turbo to niezwykly mol
Jeszcze nia na maxa nie cislem. Jadac na skoczow na 4 biegu pokazalo mi 210km/h ale zakrety sie zaczely i musialem zwolnic, na hamowni na 4 pokazalo mi 207km/h. Na piatym biegu niestety nie wiem ale przyjdzie czas to sprawdze. Podobno poprzedni wlasciciel jadac na autobanie w niemczech lecial 240 ale to tylko gadka, jak sprawdze to napisze
mi na 4 biegu odcina przy rownych 200km/h. Zalezy od skrzyni i przelozenia. Widocznie mam inny dyfer. Za to przyspieszenie troszke lepsze W sumie nie ma warunkow zeby jeezdzic tak szybko. Jak dla mnie to wolabym miec jeszcze krotsze biegi i predkosc max 200km/h
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
2.0 nigdy tyle nie poleci, moja 2,5 watpie zeby tyle pokazala,230 wiecej raczej nie da. Te 238km/h co pisales Krzys to cyfry podane przez BMW ale te autka jako nowe moze tyle polecialy , chociaz nie jestem pewien, a teraz po tylu latach to juz na pewno nie.
No ja za niedlugo zobacze ile mi wycisnie na autobanie skromne 1.6 jechalem juz w 5 osob 160km/h i dalej sie rospedzal i to ladnie ciekawi mnie to ile pojdzie
Miec BMW teraz nie duzy wydatek Zabic muche boczna szyba........................BEZCENNE