Spalanie?
jak jak narazie nie testowalem jeszcze -maxa 325i
ale dzisiaj lecialem is'em na zwyklym gazie(nie sekwencja, nie blos) w 4 osoby 185km/h i nie byl to koniec pod pedalem (luz jeszcze byl)jeszcze troche bylo i droga prosta sie konczyla,zaczely sie swiatla,ale mysle ,ze na paliwku
jak sie bujnie to te ze 215kmh spokojnie powinna pujsc
ale dzisiaj lecialem is'em na zwyklym gazie(nie sekwencja, nie blos) w 4 osoby 185km/h i nie byl to koniec pod pedalem (luz jeszcze byl)jeszcze troche bylo i droga prosta sie konczyla,zaczely sie swiatla,ale mysle ,ze na paliwku
jak sie bujnie to te ze 215kmh spokojnie powinna pujsc
co do gazu panowie to dzis juz malo kogo dziwi gaz w beemce , osobiscie widzialem 7 z 2003 roku , ful wypas tankujaca gaz .
osobiscie wole jezdzic na gaz , tym bardziej ze sekwencja naprawde jest juz wynalazkiem bardzo dobrym, oczywiscie nalezy przeprowadzac przeglady instalacji aby byla niezawodna, ale napewno oszczedzamy okolo 50% na utrzymanie samochodu.
Zreszta wole jezdzic na gazie i zaoszczedzone pieniadze wydac na co innego niz za wszelka cene jezdzic na benzynie i udawac ze mnie na to stac.
A Co Do TURBo to kumpel ma audi 2,3 turbo i tez ma sekwencje i nie nazeka.
Zreszta skoro tak potempiacie gaz , to co powiecie na dizla , bo bez urazy ale mnie naprzyklad brzydzi zapach ropy i kleby sadzy za autem.
Kazdy ma jakies inne przekonania ; ja wole zagazowana benzynowke ze znaczkiem bmw.
osobiscie wole jezdzic na gaz , tym bardziej ze sekwencja naprawde jest juz wynalazkiem bardzo dobrym, oczywiscie nalezy przeprowadzac przeglady instalacji aby byla niezawodna, ale napewno oszczedzamy okolo 50% na utrzymanie samochodu.
Zreszta wole jezdzic na gazie i zaoszczedzone pieniadze wydac na co innego niz za wszelka cene jezdzic na benzynie i udawac ze mnie na to stac.
A Co Do TURBo to kumpel ma audi 2,3 turbo i tez ma sekwencje i nie nazeka.
Zreszta skoro tak potempiacie gaz , to co powiecie na dizla , bo bez urazy ale mnie naprzyklad brzydzi zapach ropy i kleby sadzy za autem.
Kazdy ma jakies inne przekonania ; ja wole zagazowana benzynowke ze znaczkiem bmw.
kazdy do tego podchodzi inaczej , ja np. jesli juz skoncze inwestowanie w dom , i bede mogl sobie pozwolioc na bardziej extrawagancka jazde to napewno nie zlikwiduje gazu w mojej 2ipol litrowce tylko kupie e38 z silnikiem conajmniej 3,5 lub e34 z silnikiem 4litry i zagazuje.
E39 jakos mi sie nie podoba wiec dlatego wole e34 z szerokim ryjem ale napewno bedzie wiekszy silnik z gazem.
I naprawde bede mial gleboko co o tym sadza inni , moje auto moja sprawa
Nastaje era paliw alternatywnych czy sie to komus podoba czy nie.
zeby dodac pikanteri zachipuje rowniez moj nowy nabytek , i itak sie bede smial z tych co jezdza na benzynie , bo bede jezdzil taniej i szybciej niz oni hehehe .
Niektorzy maja mentalnosc ze skoro jezdza na benzynie to sa lepsi od innych ; no coz ich sprawa..
E39 jakos mi sie nie podoba wiec dlatego wole e34 z szerokim ryjem ale napewno bedzie wiekszy silnik z gazem.
I naprawde bede mial gleboko co o tym sadza inni , moje auto moja sprawa
Nastaje era paliw alternatywnych czy sie to komus podoba czy nie.
zeby dodac pikanteri zachipuje rowniez moj nowy nabytek , i itak sie bede smial z tych co jezdza na benzynie , bo bede jezdzil taniej i szybciej niz oni hehehe .
Niektorzy maja mentalnosc ze skoro jezdza na benzynie to sa lepsi od innych ; no coz ich sprawa..
ja tez mam gaz i za zadne skarby nie chce slyszec o jezdzie na benzynie. Co jak co ale 300km za 50 zl to chyba powinno nie jednemu przemowic do rozsadku. Kiedys tez nie chcialem slyszec o gazie ale teraz heheheh... jazda jak za darmo, osiagi nie wiem jakie byly przed gazem ale nie narzekam, gdzie trzeba to wyprzedzic mozna a szybkosc 160 bez problemu osiaga a i tak wiecej nie bardzo jest gdzie jechac. Na maxa nie sprawdzalem ale wiem ze szla ponad 200km/h na gazie
a ja powiem tak niewiem jak z sekwencja jest ale np nasza 318 na zwyklym gazie to porazka auto jest duzo slabsze na gazie i dotego ciagle problemy z obrotami. co chwile sie jezdzi do jakis smiesznych regulacji ktore dawaja efekt na tydzien i znowu to samo.... jesli mialbym kiedys w BMW zakladac gaz to chyba jedynie sekwencja bo o zwyklym to nie chce slyszec...takie moje zdanie
Wiadomo sekwencja jest lepsza niema co do tego watpliwosci,ale jezeli zamontujesz w dobrej firmie gaz np 2gen tez smiga,(nie ma wystrzalow,itp)mozna tez sie pokusic o blosa,ale o tym juz chyba bylo w innym temacie w kazdym razie ja jak narazie nie zamierzam zrezygnowac z lpg,smigam w 325 na 2 gen i nie narzekam !smiesza mnie teksty niektorych,ze gaz to profanacja -dla mnie to np profanacja silnik 1,6 w bmw (bez urazy )
pozdro[/url]
pozdro[/url]