[E46] 320d by KoNiK
Zdawać nie oznacza zdać A Ty co robiłeś, rekreacyjnie byłeś ?Krisstoff pisze:Kolega coś dzisiaj zdawał na cki w rybniku, bo stałem obok Twojego wozidełka
Przemyśle; aż tak to źle wygląda ??Artur330d pisze:Fajna sztuka ale precz z brewkami, daj samochodowi normalnie "popatrzeć" na świat .
Mam pytanko czy nie orientuje sie ktoś ile by kosztowało i gdzie by szło obszyć kierownice skórą (troche wytarta jest) i czy nie lepiej zmienić kierownice na multimedialną (teraz jest zwykła[ta starsza 4ramienna]) zamiast obszywać ?
[URL=http://www.fotosik.pl]
KoNiK pisze:Przemyśle; aż tak to źle wygląda ??
szczerze powiem że dla mnie porażka po co owijać w bawełnę, bo ogólnie samochód jest bajka.
Całe kierownice wielofunkcyjne takie jk moja kosztują w granicach 450-600zł z okablowaniem więc nie problem tylko czy ty masz możliwość podłączenia tego wszystkiego u siebie?
Trzeba policzyć 200-250 zł minimum jeśli chcesz mieć to dobrze zrobione i nie nie denerwować się później jak tylko na nią spojrzysz.KoNiK pisze: Mam pytanko czy nie orientuje sie ktoś ile by kosztowało i gdzie by szło obszyć kierownice skórą (troche wytarta jest) i czy nie lepiej zmienić kierownice na multimedialną (teraz jest zwykła[ta starsza 4ramienna]) zamiast obszywać ?
Samą kierownicę można kupić już za 3 stówki bez poduchy, kabli....
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
teorie? zdałeś ?Matematyke zdawałem
Wydaje mi sie ze na tych zdjęciach poprostu niefotogenicznie wyszła, dlatego dorzuce te do obiektywnej ocenyArtur330d pisze:szczerze powiem że dla mnie porażka po co owijać w bawełnę, bo ogólnie samochód jest bajka.
Nie wiem, tempomatu nie mam, a radio mam seryjne ze zmieniarką.Artur330d pisze:Całe kierownice wielofunkcyjne takie jk moja kosztują w granicach 450-600zł z okablowaniem więc nie problem tylko czy ty masz możliwość podłączenia tego wszystkiego u siebie?
głównym powodem jest wytarcie starej to pomyślałem że przy okazji bym sobie sprezentował sterowanie radia z kierownicy, ale widze żę to troche skomplikowane jest_Marcin_ pisze:dla samego "odmłodzenia" wnetrza i lansu to tak. Jak najbardziej.
Samą kierownicę można kupić już za 3 stówki bez poduchy, kabli....
Artur330d pisze:Jaki przebieg masz ? Aż tak źle ta kierownica wygląda ?
230tyś i mam to samo co SwobiSwobi pisze:Poprostu mam głupie przyzwyczajenie trzymania kiery w jednym miejscu i kręcenia nią otwartą ręką przy zawracaniu, parkowaniu itd.Kiera była ori obszyta.Nie w pierwszym aucie tak mam.
Dzieki, ale co z brewkami też ładne ? Bo głównie o tym jest teraz rozmowaPrzygoda pisze:jak dlamnie zdjecia ladne
No wkońcu się udało teraz tylko po wpis 14 lipca trzeba się zjawićKoNiK pisze:teorie? zdałeś ?Matematyke zdawałem
Co do brewek to nie pasują mi do e46, w e36 jakoś jeszcze wyglądają, ale w do tego auta już bym nie zakładał. Oczywiście każdy robi tak jak się mu podoba
Kierownica multimedialna już z wyglądu prezentuje się dużo lepiej niż ta czteroramienna no i sterowanie radiem jest bardzo praktyczne
Ładne brewki, ale w/g mnie nie w e46.KoNiK pisze:ale co z brewkami też ładne
Po co zakrywać takie ładne lampy???
Co do sterowania radiem poprzez kierownicę, to nie wydaje mi się abyś podczas jazdy tak często kręcił w radiu żeby mogło to ułatwić Ci prowadzenie auta...
Poparte własnymi doświadczeniami
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)