bardzo ładnie się zaczyna, widzę że z rybnika jesteś i nie wiem właściwie dlaczego się jeszcze nie znamy?:> A tak na marginesie E30 z V8 heh powiem tak ja bym się raczej nie odważył do tego wsiąść przy takiej lekkiej masie autka chociaż na raczej ciekawość zrobiła by swoje.
3maj tak dalej i powodzenia w dalszych modach
[E30] E30 320i Wąska lampa :)
No własnie ja też nie wiem trza to jakoś naprawićABDI pisze:bardzo ładnie się zaczyna, widzę że z rybnika jesteś i nie wiem właściwie dlaczego się jeszcze nie znamy?:>
Przód dla mnie jest ok bo do garazu nie wijade jak bedzie nieże podjazdy bede musiał robić hehe z tyłem musze popracowaćDAREX pisze:No co Ty ten przód też sterczy ta paczka zapałek nie powinna się mieścić pod miskę, jest bardzo średnio teraz.
no i chyba do rydułtów wiecej modów nie bedzie brak kasy
Co prawda widziałem ją raz, jak ledwo co ją kupiłeś i szczerze mówiąc nie prezentowała się rewelacyjnie jak na Ciebie... Teraz powoli zaczyna nabierać "krztałtów" Wiem co potrafisz zrobić z autka... Najlepszym przykładem jest tu Twoja była EWI Czekam na efekty co do tego samochodziku I zmień te fele bo szpecą te auto
P.S. Tylko nie wsadzaj tam tych LED'ów , jak chcesz ringi to tylko CCFL'e
P.S. Tylko nie wsadzaj tam tych LED'ów , jak chcesz ringi to tylko CCFL'e