Wyjazd Klubowy:D

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Kriso

Post autor: Kriso »

Witam wszystkich Klubowiczow mam taka propozycje wyjazdu na weekend Klubowy :) Wiem ze majowka klubowa niewypalila:( wiec moze zrobimy inny wyjazd Dzis na Gwarusiu bylo zajefajnie ale kazdy by chcial napewno 1 moze 2 piowka wypic dla relaksu:P ale nici sami kierowcy a wyjazd na weekend bedzie fajny z tego powodu ze kazdy moze sobie np wypic pobawic i niemyslac ze zaraz musi spadac do domu za kierownica:/ moZE ZoRGANIUZUJEMY JAKIS WYPAD!!Prosdze o jakas wypowiedz co do terminu komu ja pasuje!! PoZDRo
Obrazek

Lista osob

1. Kriso
2. Krzys
3. Franz3xxi + osoba
4. Adam + osoba
5. Hanys + Jasmin
6. Kisol + osoba
7. Zawias + osoba (przypadkowo porwana z ulicy hahahaha)
8.
9.
10.
11.
12.
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Najlepsze takie cos to by bylo poczatek sierpnia co bysmy zebrali wiecej osob :) Ale zobaczymy co reszta powie :)
Kriso

No w sierpniu tez mozna ale cos teraz zrobic majowka niewypalila to mozna cos innego skrecic tyle klubowiczow przybylo pewnie by pojechali:)
Obrazek
adamwsb

Post autor: adamwsb »

jestem za :D
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

no ja nie mowie ze nie pojade ale to zalezy od tego jaka bedzie frekfencja :D
Obrazek
Ficek

Post autor: Ficek »

Ja juz gadalem z Kriso Jestem ZA tylko trzeba sie dogadac co do terminu i miejsca :] ja bym byl za tym zeby pojechac gdzies do Wisly albo okolic :)
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

to jest temat rzeka :D i musi byc nas wiecej ok 10 osob najlepiej :D bo we 3 albo we 4 to troszke sie nie oplaca :P :)
Obrazek
e30fast

Post autor: e30fast »

No witam was ja tez ejstem za ale dopiero 6 sierpnia mam egzamin na prawko praktyczny bo teoretyczny juz zdalem( niestety tak juz to mamy z tymi egzaminami na prawko;/;/) a wiec ja bym mogl jechac jesli ficek by mnie zabral do autaaa ( ficus to ja orszul) heheh jestem jak najbardziej za:)
Awatar użytkownika
dave
Maniak forumowy

Post autor: dave »

Ja raczej nie dam rady ale z powodu notorycznego braku czasu :roll:
Obrazek
Cris

Post autor: Cris »

e30fast gdzie zdajesz?? mam egzamin 2 dni po Tobie :P wkurzajace sa te terminy egzaminow...
Ficek

Post autor: Ficek »

:)
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

to wkoncu co i jak bo dalej nic nie wiem :D
Obrazek
e30fast

Post autor: e30fast »

Cris zdaje w Jastrzebiu 3maj kciuki ja bede 3mal za Ciebie:) no wiesz musimy sie wspierac :D:D:D:D Pozdrawiam was:)
Kriso

Witam wszystkicjh klubowiczow chce poruszyc znowu temat wyjazdy klubewogo padla propozycja sierpniowa ja jestem za mozemy pojechac sobe gdzies cala ekipa gdzies na weekend przybylo nam klubowiczow wiec ekipa bedzie mysle ze organizacja bedzie taka jak na wesele:) Bardzo bym prosil o wypowiedz co do tego posta czekam na propozycje jakiekolwiek:)
KAROLA BMW

Post autor: KAROLA BMW »

a czy dziewczyny tez sa mile widzaine :?: :?:
Zablokowany