Witam wszystkich Klubowiczow mam taka propozycje wyjazdu na weekend Klubowy Wiem ze majowka klubowa niewypalila:( wiec moze zrobimy inny wyjazd Dzis na Gwarusiu bylo zajefajnie ale kazdy by chcial napewno 1 moze 2 piowka wypic dla relaksu:P ale nici sami kierowcy a wyjazd na weekend bedzie fajny z tego powodu ze kazdy moze sobie np wypic pobawic i niemyslac ze zaraz musi spadac do domu za kierownica:/ moZE ZoRGANIUZUJEMY JAKIS WYPAD!!Prosdze o jakas wypowiedz co do terminu komu ja pasuje!! PoZDRo
Lista osob
1. Kriso
2. Krzys
3. Franz3xxi + osoba
4. Adam + osoba
5. Hanys + Jasmin
6. Kisol + osoba
7. Zawias + osoba (przypadkowo porwana z ulicy hahahaha)
8.
9.
10.
11.
12.
No witam was ja tez ejstem za ale dopiero 6 sierpnia mam egzamin na prawko praktyczny bo teoretyczny juz zdalem( niestety tak juz to mamy z tymi egzaminami na prawko;/;/) a wiec ja bym mogl jechac jesli ficek by mnie zabral do autaaa ( ficus to ja orszul) heheh jestem jak najbardziej za:)
Witam wszystkicjh klubowiczow chce poruszyc znowu temat wyjazdy klubewogo padla propozycja sierpniowa ja jestem za mozemy pojechac sobe gdzies cala ekipa gdzies na weekend przybylo nam klubowiczow wiec ekipa bedzie mysle ze organizacja bedzie taka jak na wesele:) Bardzo bym prosil o wypowiedz co do tego posta czekam na propozycje jakiekolwiek:)