Panowie tak mnie naszła pewna myśl i nie koniecznie musicie się ze mną zgadzać. A mianowicie jak dobrze wiemy kalendarz mamy na cały rok który dzieli się nam na 4 pory roku. Więc może by tak pomyśleć o sesjach zdjęciowych w każdej aurze. Dążę do tego że można by zrobić takie spoty o każdej porze roku i podzielić tak kalendarz. Zimowe, wiosenne, letnie i jesienne fotki były by bardzo dużym urozmaiceniem naszego kalendarz. Wiadomo w tym roku już raczej nie ma to sensu ale można by już na przykład od tej zimy zacząć zbierać fotki na przyszłoroczny kalendarz To mówiłem ja Majk
"Pod maską nic nie musi do siebie pasować kolorystycznie nie jeżdżę z nią otwartą. Było by to co najmniej nie praktyczne "
majk pomysł taki sobie bo jak to bedzie zrobione foty z konca roku 2009 beda na kalendarzu 2011r?? Co nie ktorzy nie beda juz mieli tych aut co w kalendarzu beda a inni calkiem innym wyglad itp
danielswd pisze:majk pomysł taki sobie bo jak to bedzie zrobione foty z konca roku 2009 beda na kalendarzu 2011r?? Co nie ktorzy nie beda juz mieli tych aut co w kalendarzu beda a inni calkiem innym wyglad itp
Daniel ma racje, a druga rzecz jest taka że zimowe fotki nie są zbyt urokliwe, stalówki itd itp