Może gdzies na lotnisko?

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
e30fast

Post autor: e30fast »

no zlot mozna by bylo zrobic za rok ale to juz porzadny teraz wolalbym z klubem posmigac po torze wraz z innymi klubami jesli bylo by wystarczajaco chcetnych

Dodane po 47 minutach:

heheh mozemy zapomniec :) nie ma tak ze moze sobie ktos wynajac tor i jezdzic mozna jezdzic tylko ze automobil klub organizuje specjalnie imporeze heheh a koszty nie sa niskie :) 3000zl w tej cenie ejst karetka , obsada sedziowska i jeszcze cos nie pamietam .... mysle ze nici z tego ale szukam dalej czegos wy tez poszukajcie :)
asek

Post autor: asek »

Mysle ze 3000 za wynajecie toru z karetka, kateringiem i innymi [na forum nie przeklinamy] to nie jest duzo, mozna przeciez pobierac drobna oplate za wjazd na teren. Zakladajac ze przyjechalo by np 100 samochodow to wychodzi od samochodu 30 zl. AK mozna zlozyc propozycje zoorganizowania tego typu imprezy moze sie zgodza.

Powiedzcie czemu tak ludzie boja sie BMW?? Jak uslysza slowo BMW to dostaja bialej goraczki :?
e30fast

masz racje wychodzi od auta 30zl a to przeciez nie majatek moglibysmy sie podjac organizacji chodz to nie bylo by takie proste, no ale do odwaznych swiat nalezy :) i co wy na to ?
asek

Do pomocy w organizacji takiej imprezy mozna poprosic Manie i Vabiki, maja wieksza wprawe w organizowaniu tego typu imprez
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Mozna... Ale nie wiem dlaczego ale wolal bym zrobic cos samemu... :)
Awatar użytkownika
kisol
Zaawansowany forumowicz

Post autor: kisol »

Tomek325i pisze:Mozna... Ale nie wiem dlaczego ale wolal bym zrobic cos samemu... :)
tak trzeba sie pokazac samemu
zgadzam sie z Tomkiem
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

no to i ja jestem za wynajeciem tego toru i zorganizowania tam jakiegos wiekszego zlotu :P tylko w tym roku to juz chyba odpada... tak jak ktos wczesniej wspomnial za rok i dobrze go rozleklamowac (bedzie wiecej autek to bedzie wiecej kasy)...
Obrazek
mcgiver

Post autor: mcgiver »

bylem kilka miesiecy temu na tym torze na kjs-ie ,super sprawa na zlot :lol: , w podbeskidziu juz wtedy cos przebakiwali o wynajeciu toru , ale w sumie nikt chyba sie tym glebiej nie zainteresowal , tam bylaby super impreza :lol: ciekawe czy te 3kawalki trzeba placic z gory czy po zlocie ??? Tyle ze niektore zakrety tam sa bardzo ciasne i przy jakims rajdzie mogly by byc wieksze straty w sprzecie niz u nas w niedziele :twisted: :D
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Wiecie co... Zawsze trzeba poszukac sponsorow na takie cos oni daja reklame na Zlocie i toszke $$$ a reszta sama sie dozbiera... :) Ja myslalem o lipcu 2008. :D
mcgiver

Post autor: mcgiver »

a moze pozegnanie lata....... 2007??? :lol: :D
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

mysle ze na takie wynajecie i zorganizowanie moze byc za pozno. Musialby to byc jakis ogolnopolski zlot BMW. Mam paru znajomych z Klubu BMW PoLSKA i pewnie by sie zorientowali czy by dalo rade oglosic to na oficjalnej stronie BMW w Polsce. Tylko ze taka organizacja to juz wiadomo. Czy ja wiem czy by dalo rade. Popytac sie mozna. Zalez tez kiedy by to bylo.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
e30fast

Brawooooo:) jestem za pozegnaniem lata:) ale wolalbym zlot ogolny nie tylko BMW moim zdaniem jesli bedzie to zlot ogolny to bedzie wiecej autek(takie moje zdanie)
asek

dobrze kombinujecie z tym zakonczeniem lata. 8)
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

wiecej autek to tak, ale co ma na celu obecnosc innej marki?? Moze sie okazac tak ze bedzie za duzo aut i nie opanujemy tego. Tym bardziej ze bedzie to nasz 1 zlot.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
e30fast

racja Krzysku zgadzam sie z Toba:)
ODPOWIEDZ