Może gdzies na lotnisko?
no zlot mozna by bylo zrobic za rok ale to juz porzadny teraz wolalbym z klubem posmigac po torze wraz z innymi klubami jesli bylo by wystarczajaco chcetnych
Dodane po 47 minutach:
heheh mozemy zapomniec nie ma tak ze moze sobie ktos wynajac tor i jezdzic mozna jezdzic tylko ze automobil klub organizuje specjalnie imporeze heheh a koszty nie sa niskie 3000zl w tej cenie ejst karetka , obsada sedziowska i jeszcze cos nie pamietam .... mysle ze nici z tego ale szukam dalej czegos wy tez poszukajcie
Dodane po 47 minutach:
heheh mozemy zapomniec nie ma tak ze moze sobie ktos wynajac tor i jezdzic mozna jezdzic tylko ze automobil klub organizuje specjalnie imporeze heheh a koszty nie sa niskie 3000zl w tej cenie ejst karetka , obsada sedziowska i jeszcze cos nie pamietam .... mysle ze nici z tego ale szukam dalej czegos wy tez poszukajcie
Mysle ze 3000 za wynajecie toru z karetka, kateringiem i innymi [na forum nie przeklinamy] to nie jest duzo, mozna przeciez pobierac drobna oplate za wjazd na teren. Zakladajac ze przyjechalo by np 100 samochodow to wychodzi od samochodu 30 zl. AK mozna zlozyc propozycje zoorganizowania tego typu imprezy moze sie zgodza.
Powiedzcie czemu tak ludzie boja sie BMW?? Jak uslysza slowo BMW to dostaja bialej goraczki
Powiedzcie czemu tak ludzie boja sie BMW?? Jak uslysza slowo BMW to dostaja bialej goraczki
bylem kilka miesiecy temu na tym torze na kjs-ie ,super sprawa na zlot , w podbeskidziu juz wtedy cos przebakiwali o wynajeciu toru , ale w sumie nikt chyba sie tym glebiej nie zainteresowal , tam bylaby super impreza ciekawe czy te 3kawalki trzeba placic z gory czy po zlocie ??? Tyle ze niektore zakrety tam sa bardzo ciasne i przy jakims rajdzie mogly by byc wieksze straty w sprzecie niz u nas w niedziele
mysle ze na takie wynajecie i zorganizowanie moze byc za pozno. Musialby to byc jakis ogolnopolski zlot BMW. Mam paru znajomych z Klubu BMW PoLSKA i pewnie by sie zorientowali czy by dalo rade oglosic to na oficjalnej stronie BMW w Polsce. Tylko ze taka organizacja to juz wiadomo. Czy ja wiem czy by dalo rade. Popytac sie mozna. Zalez tez kiedy by to bylo.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE