jutro musimy zebrac sie w kilka osob na parkingu w rydułtowach i pomalowac pasy po naszym Zlocie. Mirek ma farbe i wszystko co potrzebne. Mysle ze na godzine 14.30 - 15.00 mozna sie zebrac i szybko to machnac. Mam nadzieje ze bedzie chociaz pare osob do pomocy.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
danielswd pisze:he ja bym to olal zlot byl w lipcu czy sierpniu a im sie w listopadzie przypomnialo ze musicie pasy malowac czy cos xd
jezeli chcesz to olac to to olej my tego nei mzoemy olewac bo wzielismy odpowiedzialnosc za to miejsce i pasy i od samego poczatku był prikas ze mamy pomalowac pasy
danielswd pisze:he ja bym to olal zlot byl w lipcu czy sierpniu a im sie w listopadzie przypomnialo ze musicie pasy malowac czy cos xd
nie przypomnialo sie im tylko oni nam przypominaja ze po zlocie mielismy pomalowac. Z takim podejsciem jak twoje, nie mielibysmy tam czego szukac za rok w poszukiwaniu terenu na zlot.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
Turbo Krrzś ;p ja pracuję do 15 w Połomnii więc prosto po robocie moge podjechać - przed 16 powinienem być !!
Ale maluję pod jednym warunkiem - że wcześniej bede mogł oficjalnie i bez zadnych sprzeciwow spalic tam lacze buahahah ;D
A może by tak ze spota technicznego zrobić techniczno-normalnego ;p;p
Aha i jeszcze jedno pytanko - jak długo ta farba schnie?? ¯eby w nocy łebki na skuterach co tam co wieczór balują nie rozmazały tego po całym parkingu!!
krzys pisalem w temacie o spotkaniu klubowym jak mialo byc przeniesione na piatek niestety w piatek zaraz po pracy jade prosto na szkolenie mam ich dosc sporo nastepny mam od 19 do 23listopada ale tym razem w wisle w golebiewskim tak ze pany nic w tym terminie nie planowac