Od kiedy BMW?

Nowych użytkowników zapraszamy do tego działu w celu przedstawienia się i uzyskania dostępu do poszczególnych działów!!!
Awatar użytkownika
Madziare_rk
Małopiszący

Post autor: Madziare_rk »

Witaj Achim :wink: ciekawa historia...od nienawiści do miłości :bmw:
Obok chwil, które mo¿na prze¿yæ siê nie przebiega
Falk

Post autor: Falk »

Jeden z czynnikow oprocz tego ze od malego zawsze stylistycznie mi sie podobaly beemki byl pewien incydent - w wieku 16 lat ojciec dal mi sie pierwszy raz przejechac na pustym parkingu po deszczu swoim bylym 2.5tds w e34 :D oczywiscie wszystko pod kontrola bylo ojciec obok na bacznosc siedzial i niepozwolilby mi cos glupiego zrobic. ;) Wiec jak po dodaniu gazu (jak na nowiciusza sami wiecie jak silnik wyje :D) puscilem sprzeglo i furka zaczela bokiem ruszac... gdy wysiadlem powiedzialem ze innej marki juz nie chce. :D
Awatar użytkownika
djmario
Site Admin
Kontakt:

Post autor: djmario »

achim, falk, obie historie mi sie podobają, najważnejsze żeby pasja którą się zaszczepiliście pozostała z Wami na zawsze.

Pamiętajcie BMW jest jak wódka,dla mądrych ludzi nie dla baranów. :bmw: :bmw:
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Obrazek
Obrazek
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany :P
FaZi

Post autor: FaZi »

Powiem wam tak ;)..... od zawsze byłem zakochany w e36 , mój wujek takie miał w 96roku :).... a ja wtedy , jeszcze młody dzieciak, nie chciałem nigdy wychodzić z tego auta :D

Teraz kupowałem samochód to rozważałem zakup jakiego VW , albo OPLA...... aż trafił się zadbany e36 i nie mogłem go nie kupić :D Mam go już tydzień
Awatar użytkownika
El Diablo
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: El Diablo »

bardzo trafny i dobry wybór :D
luki e 46
Małopiszący

Post autor: luki e 46 »

Witam.Ja pojechałem z żoną po mesia na gielde do gliwic.A wróciliśmy BMW :roll:
zlydawca

Post autor: zlydawca »

Ja od dzieciakazakochałem sie w bmw ale pamietam jak pojechałem do kanady po moich 18 urodzinach i wtedy zobaczyłem M5 pamietam jak by to było wczoraj niebieską ze złotymi 18 bbs :) cudo miałem inne marki samochodow ale nic nie pobije bmw :) obecnie posiadam bmw 520i kombi z 1996 :) :m:
Kwiatek

Post autor: Kwiatek »

U mnie z bmw było taz ze te auto podobało mi sie od dziecka wiec kiedys trza było kupic :) jestem zadowolony jak narazie wsadziłem kupe kasy w remont silnika 316i M40 włćk,koniki,popychacze, itp. juz nie klepie motyka :)
CICHY
Zaawansowany forumowicz

Post autor: CICHY »

Moim pierwszym BMW było e34 525i z 89r, jeździłem nim 2 lata. Wcześniej jeździł nim mój tata przez jakieś 7 lat- wtedy zakochałem się w bawarkach. Teraz jeżdżę e46 320d touring, może nie jest demonem prędkości ale i tak nie zamienię jej na żadnego merca, audi czy vw.
...z pasji do samochodów, z miłości do BMW...

Obrazek
Awatar użytkownika
El Diablo
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: El Diablo »

tak trzymać :bmw: :bmw: :bmw: :bmw: :bmw: :bmw: :bmw: :bmw:
Awatar użytkownika
Grzesiek_boss
Małopiszący
Kontakt:

Post autor: Grzesiek_boss »

Pierwszy raz jechałem jako dziecko BMW mojego wujka, E36 z M40b18, następnie miał is-a E30 i E36 QP 328 i to zrobiło na mnie prawdziwe wrażenie. Następnie ojciec kupił E30, którą od niego odkupiłem. W międzyczasie rozebrałem na części E30, E34 i E36 i za każdym razem budowa tych pojazdów mnie zadziwiała. Teraz ja jak i ojciec zarazamy wszyskich znajomych i często u mnie na placu jest nawet 10 bawarek :mrgreen:
grizzlie
Małopiszący

Post autor: grizzlie »

Od małego kręciła mnie ta marka ;)
Awatar użytkownika
Waldi
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Waldi »

zarazilem sie ta marka od ojca ktory mial kiedys e30 2,0
Obrazek
Kiedy Wyścigi Zawładną Twoim życiem, żyjesz Już Tylko Od Startu Do Startu
Awatar użytkownika
Kamciooo
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Kamciooo »

Zaczelo mi sie podobac od kiedy ojciec kupil e36 czarny compact jakos rok temu,pozniej e36 coupe is i Od czerwca po przygodach z golfami fiestami itp stałem sie posiadaczem pierwszej e36 1.8 sedan potem e36 2.0 sedan (totalna porażka)w miedzy czasie alfa romeo 2.0 TS i powrót e36 coupe w is-ku ;)
Kebab 325
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Kebab 325 »

witam ja znowu zakochałem sie w bmw jakies 5lat temu wtedy to bylo e30 1,8 potem byla honda prelude ,crx a rok temu e36 coupe 1,8is a obecnie 2,5 Pozdrawiam
meeega zglebione ;)
ODPOWIEDZ