Jeden z czynnikow oprocz tego ze od malego zawsze stylistycznie mi sie podobaly beemki byl pewien incydent - w wieku 16 lat ojciec dal mi sie pierwszy raz przejechac na pustym parkingu po deszczu swoim bylym 2.5tds w e34 oczywiscie wszystko pod kontrola bylo ojciec obok na bacznosc siedzial i niepozwolilby mi cos glupiego zrobic. Wiec jak po dodaniu gazu (jak na nowiciusza sami wiecie jak silnik wyje ) puscilem sprzeglo i furka zaczela bokiem ruszac... gdy wysiadlem powiedzialem ze innej marki juz nie chce.
Powiem wam tak ..... od zawsze byłem zakochany w e36 , mój wujek takie miał w 96roku .... a ja wtedy , jeszcze młody dzieciak, nie chciałem nigdy wychodzić z tego auta
Teraz kupowałem samochód to rozważałem zakup jakiego VW , albo OPLA...... aż trafił się zadbany e36 i nie mogłem go nie kupić Mam go już tydzień
Ja od dzieciakazakochałem sie w bmw ale pamietam jak pojechałem do kanady po moich 18 urodzinach i wtedy zobaczyłem M5 pamietam jak by to było wczoraj niebieską ze złotymi 18 bbs cudo miałem inne marki samochodow ale nic nie pobije bmw obecnie posiadam bmw 520i kombi z 1996
U mnie z bmw było taz ze te auto podobało mi sie od dziecka wiec kiedys trza było kupic jestem zadowolony jak narazie wsadziłem kupe kasy w remont silnika 316i M40 włćk,koniki,popychacze, itp. juz nie klepie motyka
Moim pierwszym BMW było e34 525i z 89r, jeździłem nim 2 lata. Wcześniej jeździł nim mój tata przez jakieś 7 lat- wtedy zakochałem się w bawarkach. Teraz jeżdżę e46 320d touring, może nie jest demonem prędkości ale i tak nie zamienię jej na żadnego merca, audi czy vw.
Pierwszy raz jechałem jako dziecko BMW mojego wujka, E36 z M40b18, następnie miał is-a E30 i E36 QP 328 i to zrobiło na mnie prawdziwe wrażenie. Następnie ojciec kupił E30, którą od niego odkupiłem. W międzyczasie rozebrałem na części E30, E34 i E36 i za każdym razem budowa tych pojazdów mnie zadziwiała. Teraz ja jak i ojciec zarazamy wszyskich znajomych i często u mnie na placu jest nawet 10 bawarek
Zaczelo mi sie podobac od kiedy ojciec kupil e36 czarny compact jakos rok temu,pozniej e36 coupe is i Od czerwca po przygodach z golfami fiestami itp stałem sie posiadaczem pierwszej e36 1.8 sedan potem e36 2.0 sedan (totalna porażka)w miedzy czasie alfa romeo 2.0 TS i powrót e36 coupe w is-ku
witam ja znowu zakochałem sie w bmw jakies 5lat temu wtedy to bylo e30 1,8 potem byla honda prelude ,crx a rok temu e36 coupe 1,8is a obecnie 2,5 Pozdrawiam