[E30] 325iA Cabrio

Tutaj przedstawiamy galerie byłych autek użytkowników forum BTS
adamwsb
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: adamwsb »

:D

Obrazek
adamwsb
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

:D

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Łatysz
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Łatysz »

to mosz jegła Adaś ;p jak żeś tam to pomieściył z tymi Darexami :D.

A tak poważnie to powiedzcie mi Automat został czy skrzynie też przerzuciliście ?
Mycie, Pranie samochodów, Nabijanie Klimatyzacji, Wymiana Opon//Wyważanie, usuwanie wgnieceń bez malowania itp. Pomoc Drogowa
Awatar użytkownika
Mystic888
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Mystic888 »

Narazie lata na automacie, ale cos slyszalem ze bedzie manual :)
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
M E R O
Maniak forumowy

Post autor: M E R O »

Ladnie, ladnie , pare detali poprawici bedzie idealnie ;)
Obrazek
adamwsb
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

ten automat dziala z tym silnikiem chyba w trybie awaryjnym bo jest tylko jeden bieg - 3, nie bede sie z tym bawil i pakuje manuala, krotki dyfer i short shifter, to nie musi szybko jezdzic ale zalezy mi na frajdzie :) jutro kupuje gwint :D wiec w sobote beda foty naj to lezy :)
Awatar użytkownika
Michalik
Przyjaciel klubu

Post autor: Michalik »

ładnie ładnie praca wre oby tak dalej :grin:
PINIU
Zaawansowany forumowicz

Post autor: PINIU »

no do przodu idzie wszystko oby tak dalej
bo kazdy facet z widlami to posejdon
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

adamwsb pisze:ten automat dziala z tym silnikiem chyba w trybie awaryjnym bo jest tylko jeden bieg - 3, nie bede sie z tym bawil i pakuje manuala, krotki dyfer i short shifter, to nie musi szybko jezdzic ale zalezy mi na frajdzie :) jutro kupuje gwint :D wiec w sobote beda foty naj to lezy :)
Po co manual skoro na wiosnę wpadnie m54b30? Zimą i tak nie będziesz jeździł bo kto jeździ cabrio bez hardtopu w zimę...

Zamiast gwintu ogarnij budę bo na wiosnę zostanie Ci tylko gwint - do tego czasu ta buda się rozpadnie :P :570:
Awatar użytkownika
Mystic888
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Mystic888 »

Tomek, nie przesadzajmy ;) Buda jest dobra, tylko ma pare mankamentow, ale nie jest to nowe auto. Najwazniejsze, ze Adam wie co jest nie tak i ma na to plan :) Auto jest naprawde fajne, ale trzeba mu troche serca :)

Nikt nie zauwazyl, ze wlozylismy stozek z mojej bylej V12 :) +15 do lansu i +10 koni :)
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
adamwsb
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

no to i gwint zakupiony :) w poniedzialek montaz i zakladam przedni zderzak z mtecha :D jesli ktos wie cos o przednich halogenach w dobrym stanie do waskiej lampy i progach z mtecha do cabrio to prosze o info bo z coupe nie spasuja mi bez ciecia tych uszow ktore zachodza na blotniki...

Obrazek
mrcin86

Post autor: mrcin86 »

adamwsb pisze:no to i gwint zakupiony :) w poniedzialek montaz i zakladam przedni zderzak z mtecha :D jesli ktos wie cos o przednich halogenach w dobrym stanie do waskiej lampy i progach z mtecha do cabrio to prosze o info bo z coupe nie spasuja mi bez ciecia tych uszow ktore zachodza na blotniki...

Obrazek
gwint MTS a'la ta technix? :D
adamwsb
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

TaTechnix i uwazam ze na cele auta nie ma lepszej opcji jak chodzi o przeznaczenie i cene :D
PINIU
Zaawansowany forumowicz

Post autor: PINIU »

daj jakies foto tego gwintu jak wyglada jego wykonanie itp , jak ja robilem swoj w supersporcie na zamowienie to nie bylo jeszcze zadnego gwintu dostepnego do e30 na naszym rynku
bo kazdy facet z widlami to posejdon
adamwsb
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

PINIU pisze:daj jakies foto tego gwintu jak wyglada jego wykonanie itp , jak ja robilem swoj w supersporcie na zamowienie to nie bylo jeszcze zadnego gwintu dostepnego do e30 na naszym rynku
zapodam w poniedzialek jak to jakos ogarne bo jak na razie to widzisz na zdjeciach to samo co ja :) nie wiem jeszcze jak to poskladac do kupy :D wiem tylko ze nic nie trzeba spawac jak to kiedys bylo, rozbierasz mcpresona, wyciagasz stary wklad i wkladasz nowy amortyzator, gdzies tam jeszcze nie wiem gdzie montujesz ta tuleje z gwintem i w sumie zakladasz komplet na przod, z tylem jest latwiej bo nie ma mcpersona wiec zmieniasz amorki, sprezyne tez i w sumie po sprawie :) mam gwint ten samej firmy w Vento i nie narzekam, zrobilem na tym juz jakies 30tys km po takich dziurach ze myslalem ze auto sie roapadnie a zawieszenie jest caly czas dobre... wiec opinie ludzi ze to jest g... warte a nie maja o tym pojecia mnie nie interesuja, jedyny plus jaki byl w Vento to taki ze zawieszenie bylo poskladane od razy, wyciagales stare i wkladales nowe... 3 sruby z przodu, 3 z tylu i gotowe a tu trzeba to jakos poskladac :)

tak to wyglada w Vento, sa 2 sprezyny, miedzy tym pod nimi pierscien do regulacji wysokosci i w sumie cala filozofia, od gory odkrecasz srube z poduszki, z dolu 2 sruby ktore wchodza to zwrotnicy, zmienias zi po sprawie, nie wiem jak to bedzie wygladaz w poniedzialek jak bede montowac ale jakos to ogarne :D

Obrazek
Zablokowany