[E36] 328i MI Limousine od WhuCrew
-
- Małopiszący
-
- Małopiszący
Witajcie wszyscy w 2014 ! W tym miejscu wszystkim odwiedzającym moją skromną galeryjkę życzę Szczęśliwego, Zdrowego i Bogatego Nowego Roku!! Oby obecny rok był lepszy od poprzedniego i aby działo się na świecie więcej wesołego
Na poważnie to na żywo wygląda to dobrze a ja chłopaki ostatnio lubię kołapki
Między Świętami a Sylwestrem udało się wygospodarować trochę czasu i temat nowych nadkoli zakończyłem definitywnie :
Od dawna trwa moja walka z lampami. Choć wiem ,że mówiłem inaczej to ostatecznie wyszło tak:
Od razu zastrzegam ,że ringi będą miały możliwość ich wyłączenia w każdej chwili i jazdy jakby ich nie było ( jakoś mam słabość do ringów a z drugiej strony podoba mi się też bez nich ) .
I tu mam pytanie do was. Poszukuję żarówek H1 którę będą dawać zbliżone do moich ringów światło. Czyli takie ciepłe , wręcz wpadające w żółty odcień. Potrzebna mi po prostu nazwa producenta ..
I drugie niezwykle ważne dla mnie ogłoszenie:
Kupię listwę ///M na drzwi kierowcy do sedana (ori) lub cały kpl zamienników ale w bardzo dobrym stanie!!! Jeśli ktoś coś wie to PW lub whucrew@o2.pl
To na tyle na dzisiaj i z góry dzięki
A zimówki - do piekła!! Haha...Kiera fest fajna , zimowka do zmiany
Na poważnie to na żywo wygląda to dobrze a ja chłopaki ostatnio lubię kołapki
Między Świętami a Sylwestrem udało się wygospodarować trochę czasu i temat nowych nadkoli zakończyłem definitywnie :
Od dawna trwa moja walka z lampami. Choć wiem ,że mówiłem inaczej to ostatecznie wyszło tak:
Od razu zastrzegam ,że ringi będą miały możliwość ich wyłączenia w każdej chwili i jazdy jakby ich nie było ( jakoś mam słabość do ringów a z drugiej strony podoba mi się też bez nich ) .
I tu mam pytanie do was. Poszukuję żarówek H1 którę będą dawać zbliżone do moich ringów światło. Czyli takie ciepłe , wręcz wpadające w żółty odcień. Potrzebna mi po prostu nazwa producenta ..
I drugie niezwykle ważne dla mnie ogłoszenie:
Kupię listwę ///M na drzwi kierowcy do sedana (ori) lub cały kpl zamienników ale w bardzo dobrym stanie!!! Jeśli ktoś coś wie to PW lub whucrew@o2.pl
To na tyle na dzisiaj i z góry dzięki
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Tak, dostałem, dziękuje..KOWAL pisze:dostałes na PW tego linka?
No jakbym się zdecydował na US to na dwóch włóknach jednak ale...chyba ze chcesz sie bawic w 2 wlokna w zarowce
... to się dopiero okażę bo jeszcze soczewek nie włożyłem i nie wiem czy będę zadowolony z ringów a co dopiero US.. Hmm
Nim włożę lampy a szybko to nie nastąpi to postanowiłem dzisiejszy odcinek poświęcić pierdołą które są dla mnie równie cenne jak inne ''grube'' graty i mody i podziękować Michałowi mojemu szfffagrowi bo to wszystko jest w moim posiadaniu dzięki niemu.
Dzięki stary, że zawsze znajdujesz czas i masz ochotę pomóc mi w ogarnianiu mojego bawariana... Peace
Więc tak, pod choinkę dostałem takie coś:
Jak zobaczyłem ten prospekt to ogarnęła mnie radość nieopisana Jest w bardzo dobrym stanie jak na swój wiek, pochodzi dokładnie z okresu produkcji mojego e36 i jest poświęcony tylko sedanowi Uważam ,że to świetny gadget na zloty. Prospekt ten będzie zawsze trafiał w jakieś widoczne miejsce
Drugą rzeczą wykonaną przez Michała jest to
Od razu mówię ,że jest to szpilka do mocowania akumulatora. Jest dłuższa od ori i z o niebo lepszego materiału bo z nierdzewy! Muszę ją wymienić po tym jak oryginalna szpilka ukręciła się i pozostawiła cały gwint w otworze montażowym Ale to już też ogarnięte ( z pomocą szwagra )
I na koniec wisienka :
Jest w idealnym stanie ! Śliczna jak ta lala ! Na razie nie świeci ( akumulatorki kaput) ale i to się zmieni bo właśnie dziś dostałem mail z wiadomością , że jadą do mnie nowe 3szt akumulatorków na podmiankę
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..