[E36] 318is Coupe by Didik
powiem krotko! Do swojej bylej 325i wsadzilem 25tys w ciagu 5 lat i sprzedalem za 4,5.
Wiem co to radosc z nowych modow ale po tym doswiadczeniu nawet ten argument mnie nie przekonuje. Ze swapem wszystko to co tu masz wyjdzie cie w podobnej kwocie.
Za 10 tys kupilbys juz fajne coupe w m paku z dobrym silnikiem. Wkladajac tam 5tys napewno bylby w takim stanie jak to co teraz planujesz zrobic.
Za niecale 8tys zl mam piekne 328i cabrio '99, anglika, ktore jest w PL niebite w m paku, szare skory sportsitze, z climatronikiem i innymi bajerami. Rejestracja 5k + 5k przekladka.
Takich remontow sie niestety juz nie oplaca.
Wiem co to radosc z nowych modow ale po tym doswiadczeniu nawet ten argument mnie nie przekonuje. Ze swapem wszystko to co tu masz wyjdzie cie w podobnej kwocie.
Za 10 tys kupilbys juz fajne coupe w m paku z dobrym silnikiem. Wkladajac tam 5tys napewno bylby w takim stanie jak to co teraz planujesz zrobic.
Za niecale 8tys zl mam piekne 328i cabrio '99, anglika, ktore jest w PL niebite w m paku, szare skory sportsitze, z climatronikiem i innymi bajerami. Rejestracja 5k + 5k przekladka.
Takich remontow sie niestety juz nie oplaca.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
Wiem Krzyś masz racje ale ja młody jestem BMW to moja pasja dla mnie składanie tego to całkiem udana zabawa, po za tym nudził bym sie w domu
Zastanawia mnie tylko fakt dlaczego tak tanio sprzedałeś Coupe przecież wszyscy wiemy w jakim było stanie
Zastanawia mnie tylko fakt dlaczego tak tanio sprzedałeś Coupe przecież wszyscy wiemy w jakim było stanie
[url=http://-lines.ru/][img]http://-lines.ru/rez/ab213120.gif[/img][/url]
Zestaw wahaczy BMW E39 + gałki kierownicze
Master Sport 420zł
Zestaw wahaczy BMW E46 + tuleje + gałki kierownicze
Master Sport 550zł
Zestaw wahaczy BMW E39 + gałki kierownicze
Master Sport 420zł
Zestaw wahaczy BMW E46 + tuleje + gałki kierownicze
Master Sport 550zł
Potwierdzam Krzysia chciałem to samo napisać wcześniej ,ale brak mi szczerości . A to co napisał zawias to też to czuje niestety po wszystkich Twoich postach napisanych na BTS niestety tak mogę wywnioskować
Poczytaj to co Krzyś napisał 5 razy i zrozumiesz , ze dokladajac te 5 k co pisał to jest wlasnie ta zabawa, bo dla mnie nie jest zabawą cały dzień segregowac kable i układać je od podstaw to sie mija z celem Jakbys to miał za free czy cos to co innego ,ale to jest bez sensu , ale to Twoja kasa fura i Twoja w tym głowa byle bedzie dobrze
Poczytaj to co Krzyś napisał 5 razy i zrozumiesz , ze dokladajac te 5 k co pisał to jest wlasnie ta zabawa, bo dla mnie nie jest zabawą cały dzień segregowac kable i układać je od podstaw to sie mija z celem Jakbys to miał za free czy cos to co innego ,ale to jest bez sensu , ale to Twoja kasa fura i Twoja w tym głowa byle bedzie dobrze
Rób te swoje autko a będziesz miał satysfakcje, że "odratowałeś" to co inni by już dawno przekreślili... Tylko rób to z głową, żeby nie wsadzać tam kosmos pieniędzy bo nigdy Ci się to nie zwróci (tak jak Krzyś już napisał). Zrób to co trzeba zrobić, wsadź tam pakiet, jakąś felgę (sprzedając autko felgę zawsze można sobie zostawić) i nie kombinuj z żadnymi swapami, i rzeczami które są "drobiazgami" . Widzisz, ja mam serię i też bym chciał do swojej coupe powsadzać sporo ciekawych i ładnych rzeczy np: komplet m-pakiet (i w środku i z zewnątrz), nowy lakier, jakiś wydech "esesman" itd (szło by wymieniać) ale daruje sobie to bo szkoda wsadzać tam pieniędzy bo mam inne wydatki (dlatego okroiłem swoje plany i mniejszym kosztem doprowadzę te autko, że też będzie ściągało na siebie gapiów = chyba o to chodzi w modzeniu co )... Lepiej kupić już coś gotowego bo taniej Cię to wyjdzie niż ładowanie po kolei tych gratów do serii...
- ManiekCSL
- Zaawansowany forumowicz
Didik, ja w Ciebie wierze...
A pozatym powyższe posty napisały osoby które mają nieodpartą chęć ulepszania swoich samochodów i cały czas je doposażają a to o vadery, a to podgrzewane zice, a to lepsza felga:D
Krzyś i Fatum - oczywiście mówię to tak żartem, bo wiem że to się ma diametralnie inaczej w stosunku do budowy auta od podstaw gdzie doposaża się go o wszystko a nie od pewnego etapu
Ale zastanówmy się wspólnie... po cholere liczyć tak te pieniądze?
Pieniądze są po to żeby żyć, żeby się bawić.
Jeśli przeznaczanie ich na coś co kochamy sprawia nam radość z efektów to dlaczego by nie?
A pozatym powyższe posty napisały osoby które mają nieodpartą chęć ulepszania swoich samochodów i cały czas je doposażają a to o vadery, a to podgrzewane zice, a to lepsza felga:D
Krzyś i Fatum - oczywiście mówię to tak żartem, bo wiem że to się ma diametralnie inaczej w stosunku do budowy auta od podstaw gdzie doposaża się go o wszystko a nie od pewnego etapu
Ale zastanówmy się wspólnie... po cholere liczyć tak te pieniądze?
Pieniądze są po to żeby żyć, żeby się bawić.
Jeśli przeznaczanie ich na coś co kochamy sprawia nam radość z efektów to dlaczego by nie?
Moje BMW: http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=11734
Niby racja... Ale Ty gamek masz $$ i masz już dwie wypaśne beemki A to jest różnica Ktoś kto zarabia normalną kasę miesięcznie wkłada w auto kase a potem przychodzi dzień w którym bije się po głowie że taka kasa poszła w auto warte 5 000zł... Ty sam wiesz że cabrio ma u Ciebie dożywocie ale u większości innych ludzi tak nie jest Ja wsadziłem już w różne rzeczy do auta ok 8 000zł i na dzień dzisiejszy wkurzam się już że gdybym sprzedał auto i dorzucił te 8k to mam znów coś innego A tak jeżdżę dalej e46...gamek2 pisze:ja bym robil nawet jak bym mial go robic 5 lat bo juz przy takim rozbieraniu auta warto wszystko odnowic wymienic itd. sam mam zamiar kupic jakies e30 i rozebrac do ostatniej srubki i na nowo poskladac na nowych gratach
Ja bym się nie pakował już w ten samochód, bo roboty jest dużo... Za dużo, żeby się w to bawić przy normalnych wypłatach Wolałbym zrobić tak jak Krzyś pisze Znaleźć fajną bazę i zrobić coś takiego jak On sam Czyli wrzucić felgi, zawias i cieszyć się bezdasznikiem
Czy zarabia 1000 didik czy gamek czy 10 000 to nas nie obchodzi kazdy dodał co mógł ,ale temat kto ile ma na koncie chyba nie jest na miejscu by takie rzeczy pisać , a wiec panowie zobaczymy czy kolega sie wywiaze jak nie to go schłostamy hehe
gamek niema e36 dozywotnie ostatnio mi ja za 30 tysiecy chciał sell , ale ja mowie kategoryczne NO ,bo wiem co on teraz robi po wsadzeniu M54
gamek niema e36 dozywotnie ostatnio mi ja za 30 tysiecy chciał sell , ale ja mowie kategoryczne NO ,bo wiem co on teraz robi po wsadzeniu M54
FaTuM, ostatnio gosc proponowal mi 40 tys a to i tak kropla w morzu tego co wlozylem wiec nie pojdzie do niego ani do ciebie
tu nie chodzi o to kto ile zarabia dlatego tez napisalem ze robil bym to nawet jesli mialo by to trwac 5 czy nawet 10 lat wiadome jest to ze podejmujac decyzje o takim remoncie jest potrzebne duzo hajsu i mysle ze kolega didik doskonale wie moze tu sie roznimy bo ja nie mam tak ze mysle ze za ta kase ktora wsadzilem w to auto mogl bym miec cos nowszego pozdro
tu nie chodzi o to kto ile zarabia dlatego tez napisalem ze robil bym to nawet jesli mialo by to trwac 5 czy nawet 10 lat wiadome jest to ze podejmujac decyzje o takim remoncie jest potrzebne duzo hajsu i mysle ze kolega didik doskonale wie moze tu sie roznimy bo ja nie mam tak ze mysle ze za ta kase ktora wsadzilem w to auto mogl bym miec cos nowszego pozdro
Ostatnio zmieniony 2012-02-15, 23:04 przez gamek2, łącznie zmieniany 1 raz.