[E36] Black Coupe by Fatum

Tutaj przedstawiamy galerie byłych autek użytkowników forum BTS
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

Post autor: Kaper »

Dobra. Ale jeszcze te kerchery dorzucisz do "lampuf"
Obrazek
FaTuM

Post autor: FaTuM »

kerschery nie ale moge Cie z karchera potraktować na dzień dobry !

przyjedź jutro na Wawok Garaże to poradzimy coś z tą półką .
FaTuM

dobra ludzie nikt nie chce sie zamienic lampami a ja czasu niemam na kupno szukanie sprzedanie sranie itp :D

malujemy nerke poliftowa na czarno ,bo coś mnie gryzie ze ten odbłyśnik z długich mógłby pasować do srebrnej nerki i do halo :D Jak nie to halo lekko sciemnie i nerka na czarno kto za kto przeciw :cry: :cry:

Obrazek

dzis caly dzien walczylem z rantami i gotowe do polerki - polerka w poniedzialek .

podstawowy zestaw i jedziemy

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

i co teraz na dwóch tylnich rantach były 3 paski 2 zjechałem papierem P240 ale tego nie zjedzie 240 ,bo jest grubo . Skad to sie panowie wzielo przy sciaganiu opony ? Jechać na sucho P100 ? Help Me

Obrazek

wszystko toczyło sie tak . 800/1000/1500/2000 byłu dużo wżerów dużo rysek ogólnie nie zadbany rant :twisted: :twisted:
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

z czarnymi halo byś miał tak:
Obrazek
a z yellow tak:
Obrazek
Dawaj żółte :mrgreen:
Obrazek
firu1
Zaawansowany forumowicz

Post autor: firu1 »

osobiscie uwazam ,ze halogeny lekko przyciemnione jak kierunki i to bedzie gustowny kompromis :mrgreen: ogolnie do tego set up-u to wszystko pasuje :-D tak po za tym jest pare galerii gdzie zawsze zajrze i u Ciebie miedzy innymi zawsze sie cos dzieje :bmw:
"Niedobczyce City - kto wjedzie ten zabity " hahaha ...rancisko robi robote na grubo :br:
"wszystkie pieniadze wydaje na BMW...
reszta to zmarnowane pieniadze..."
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

Trochę mi się nudzi więc zrobiłem takie coś:
Obrazek
bez jednego ringa i...
Obrazek
... z pomarańczą :wink:
Ostatnio zmieniony 2012-03-11, 00:43 przez Kaper, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
gamek2
Maniak forumowy

Post autor: gamek2 »

jakos mi sie tu nie widzi zolte halo :wink:
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

gamek2 pisze:jakos mi sie tu nie widzi zolte halo :wink:
a Ty tak masz :razz: lepiej będzie to wyglądać z poliftowym dziobem... i bez rejestracji :mrgreen: mi się osobiście najbardziej podoba z czarnym halogenem i z pomarańczkami - i tak będę robił na 100% :cool:
Obrazek
Awatar użytkownika
ManiekCSL
Zaawansowany forumowicz

Post autor: ManiekCSL »

Fatum - ja się wypowiem od technicznej strony nie wizualnej :p
Ja jak polerowałem felgi to zaczynałem od papieru 240, potem 320, 420, 500 (...), 2000, 2500.

I powiem Ci że udało mi się dość głębsze ryski od np. lekko przytartego krawola na jednej feldze niemal całkowicie zniwelować ;)
Miałem tak z 3 takie miejsca na feldze po lekkim przetarciu (felgi mają 20 lat więc to i tak dobrze) i po 2 ani śladu...

Spróbuj więcej grubszym w tym miejscu chyba że rysa ma głębokość 1mm, to lepiej olać bo w blasku felgi i tak się to zatraci ;)
FaTuM

Maniek tak tez zrobie dobra mysl ;) znaczy ten pasek jest na całej dlugosci w koło jakby ktos na szybko i niechlujnie sciagał opone .... No wiesz w blasku raczej sie nie straci rysa na caly rant :)

oto profi VT. Kaper nie wymyślaj,bo jak choinka to pokolorowaleś ,ale to z ringiem mnie sie podoba hehe ale znowu to wyciagac rozklejac blahhhh wiesz , ze nie lubie orange !

co o tym myślicie :

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

Mi się podoba i opcja z czarną nerką i z chromowaną (ale chyba bardziej z chromem)... co do hallo to przy chromowanej nerce żółte mi się nie widzi. Przy czarnej nerce ładnie wygląda żółć. Jeśli chodzi i przyciemnione halo to za jasne Ci to zrobił czesiio. Albo total w czerń albo nic nie kombinować :bmw:
Obrazek
Awatar użytkownika
smyru
Małopiszący

Post autor: smyru »

Czarna nerka i czarne hallo ;) No i pomarańcza na migaczach- no ale nie lubisz :razz:
Awatar użytkownika
gamek2
Maniak forumowy

Kaper pisze:
gamek2 pisze:jakos mi sie tu nie widzi zolte halo :wink:
a Ty tak masz :razz: lepiej będzie to wyglądać z poliftowym dziobem... i bez rejestracji :mrgreen: mi się osobiście najbardziej podoba z czarnym halogenem i z pomarańczkami - i tak będę robił na 100% :cool:
ja mam inny kolor samochodu tu akurat mi sie nie widza i wolal bym tu ciemny pysk :wink:
Awatar użytkownika
gamek2
Maniak forumowy

fatum ja u siebe przycemnilem halogeny takim sprejem mam go jeszcze teraz patrykowski ma te halogeny u siebie :wink:
Obrazek
FaTuM

o ta fotke mi chodziło dzieki ;) no z kaperem sie złożymy na połowe na ten spray ,bo migacze też lekko przyciemnię jeszcze ;) tylko cholera boli mnie u mnie te srebro w lampach :D
Zablokowany