[E36] Black Coupe by Fatum
dobra ludzie nikt nie chce sie zamienic lampami a ja czasu niemam na kupno szukanie sprzedanie sranie itp
malujemy nerke poliftowa na czarno ,bo coś mnie gryzie ze ten odbłyśnik z długich mógłby pasować do srebrnej nerki i do halo Jak nie to halo lekko sciemnie i nerka na czarno kto za kto przeciw
dzis caly dzien walczylem z rantami i gotowe do polerki - polerka w poniedzialek .
podstawowy zestaw i jedziemy
i co teraz na dwóch tylnich rantach były 3 paski 2 zjechałem papierem P240 ale tego nie zjedzie 240 ,bo jest grubo . Skad to sie panowie wzielo przy sciaganiu opony ? Jechać na sucho P100 ? Help Me
wszystko toczyło sie tak . 800/1000/1500/2000 byłu dużo wżerów dużo rysek ogólnie nie zadbany rant
malujemy nerke poliftowa na czarno ,bo coś mnie gryzie ze ten odbłyśnik z długich mógłby pasować do srebrnej nerki i do halo Jak nie to halo lekko sciemnie i nerka na czarno kto za kto przeciw
dzis caly dzien walczylem z rantami i gotowe do polerki - polerka w poniedzialek .
podstawowy zestaw i jedziemy
i co teraz na dwóch tylnich rantach były 3 paski 2 zjechałem papierem P240 ale tego nie zjedzie 240 ,bo jest grubo . Skad to sie panowie wzielo przy sciaganiu opony ? Jechać na sucho P100 ? Help Me
wszystko toczyło sie tak . 800/1000/1500/2000 byłu dużo wżerów dużo rysek ogólnie nie zadbany rant
-
- Zaawansowany forumowicz
osobiscie uwazam ,ze halogeny lekko przyciemnione jak kierunki i to bedzie gustowny kompromis ogolnie do tego set up-u to wszystko pasuje tak po za tym jest pare galerii gdzie zawsze zajrze i u Ciebie miedzy innymi zawsze sie cos dzieje
"Niedobczyce City - kto wjedzie ten zabity " hahaha ...rancisko robi robote na grubo
"Niedobczyce City - kto wjedzie ten zabity " hahaha ...rancisko robi robote na grubo
"wszystkie pieniadze wydaje na BMW...
reszta to zmarnowane pieniadze..."
reszta to zmarnowane pieniadze..."
- ManiekCSL
- Zaawansowany forumowicz
Fatum - ja się wypowiem od technicznej strony nie wizualnej
Ja jak polerowałem felgi to zaczynałem od papieru 240, potem 320, 420, 500 (...), 2000, 2500.
I powiem Ci że udało mi się dość głębsze ryski od np. lekko przytartego krawola na jednej feldze niemal całkowicie zniwelować
Miałem tak z 3 takie miejsca na feldze po lekkim przetarciu (felgi mają 20 lat więc to i tak dobrze) i po 2 ani śladu...
Spróbuj więcej grubszym w tym miejscu chyba że rysa ma głębokość 1mm, to lepiej olać bo w blasku felgi i tak się to zatraci
Ja jak polerowałem felgi to zaczynałem od papieru 240, potem 320, 420, 500 (...), 2000, 2500.
I powiem Ci że udało mi się dość głębsze ryski od np. lekko przytartego krawola na jednej feldze niemal całkowicie zniwelować
Miałem tak z 3 takie miejsca na feldze po lekkim przetarciu (felgi mają 20 lat więc to i tak dobrze) i po 2 ani śladu...
Spróbuj więcej grubszym w tym miejscu chyba że rysa ma głębokość 1mm, to lepiej olać bo w blasku felgi i tak się to zatraci
Moje BMW: http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=11734
Maniek tak tez zrobie dobra mysl znaczy ten pasek jest na całej dlugosci w koło jakby ktos na szybko i niechlujnie sciagał opone .... No wiesz w blasku raczej sie nie straci rysa na caly rant
oto profi VT. Kaper nie wymyślaj,bo jak choinka to pokolorowaleś ,ale to z ringiem mnie sie podoba hehe ale znowu to wyciagac rozklejac blahhhh wiesz , ze nie lubie orange !
co o tym myślicie :
oto profi VT. Kaper nie wymyślaj,bo jak choinka to pokolorowaleś ,ale to z ringiem mnie sie podoba hehe ale znowu to wyciagac rozklejac blahhhh wiesz , ze nie lubie orange !
co o tym myślicie :
ja mam inny kolor samochodu tu akurat mi sie nie widza i wolal bym tu ciemny pyskKaper pisze:a Ty tak masz lepiej będzie to wyglądać z poliftowym dziobem... i bez rejestracji mi się osobiście najbardziej podoba z czarnym halogenem i z pomarańczkami - i tak będę robił na 100%gamek2 pisze:jakos mi sie tu nie widzi zolte halo