Witam jakie klocki polecacie do bmw e46 najlepiej opinie sprawdzone Słyszałem o textar ze dobre, co polecicie ostatnio kupilem jakies no name i nit odpadł latają i ogółnie słaba jakość, teraz chce coś godnego BMW ???
czytalem ze TRW i ATE są dosc krytykowane, kiedys myslalem ze to dobre klocki
ja mam Zimmermany przejechalem na nich jakies 15 tys i bez zarzutu jedyny minus ze strasznie pyla... jezeli nie chcesz pylenia to Ate ceramic wiele sprzedawców poleca...
Incoming jeżeli chodzi o klocki textar to narzekać nie idzie zakładałem takie do seata leona i jak narazie po 6 tyś km nie piszczą itp. Ja zakładałem do swojej dziewczyny klocki ATE i jestem zadowolony nie są ani za twarde ani za miękkie także mogę Ci je polecić
Ja mam TRW klocki spisują się swietnie przejezdziłem 5 tysiecy km. jest ok ,ale pylą mocno . Łapia wyśmienicie . Jesli chcesz nie pylace i super to tak jak wspomnieli ATE ceramic
ja chyba ostatnio kupilem klocki maxgear i to był ten błąd tak samo z rolka paska i tez po 4 miesiacach sie posypała piszczy dlatego zdecyduje sie na te ate ceramic tak samo kupilem rolki napinacza i prowadzącą firmy FEBI Mam nadzieje ze bedzie spokój u cisza Dzięki za potwierdzenie.