[E46] Jakie klocki hamulcowe polecacie do bmw ?

Sprawy dotyczące tylko BMW-czyli wszystko o problemach z silnikiem, skrzynią, zawieszeniem itp. oraz pytania dotyczące płynów, olejów itp.
incoming
Zaawansowany forumowicz

[E46] Jakie klocki hamulcowe polecacie do bmw ?

Post autor: incoming »

Witam jakie klocki polecacie do bmw e46 najlepiej opinie sprawdzone Słyszałem o textar ze dobre, co polecicie ostatnio kupilem jakies no name i nit odpadł latają i ogółnie słaba jakość, teraz chce coś godnego BMW ??? :bmw:

czytalem ze TRW i ATE są dosc krytykowane, kiedys myslalem ze to dobre klocki
PRIMO
Przyjaciel klubu

Post autor: PRIMO »

ja mam Zimmermany przejechalem na nich jakies 15 tys i bez zarzutu jedyny minus ze strasznie pyla... jezeli nie chcesz pylenia to Ate ceramic wiele sprzedawców poleca... :bmw:
NO SPEED NO FUN ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Adamos
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Adamos »

Incoming jeżeli chodzi o klocki textar to narzekać nie idzie zakładałem takie do seata leona i jak narazie po 6 tyś km nie piszczą itp. Ja zakładałem do swojej dziewczyny klocki ATE i jestem zadowolony nie są ani za twarde ani za miękkie :bmw: także mogę Ci je polecić :mrgreen:
DAS IS DAS ...B M W
FaTuM

Post autor: FaTuM »

Ja mam TRW klocki spisują się swietnie przejezdziłem 5 tysiecy km. jest ok ,ale pylą mocno . Łapia wyśmienicie . Jesli chcesz nie pylace i super to tak jak wspomnieli ATE ceramic
incoming
Zaawansowany forumowicz

Post autor: incoming »

ja chyba ostatnio kupilem klocki maxgear i to był ten błąd tak samo z rolka paska i tez po 4 miesiacach sie posypała piszczy dlatego zdecyduje sie na te ate ceramic tak samo kupilem rolki napinacza i prowadzącą firmy FEBI Mam nadzieje ze bedzie spokój u cisza :) Dzięki za potwierdzenie.
Awatar użytkownika
dave
Maniak forumowy

Post autor: dave »

Ja mam z przodu ATE + tarcze PD a na tyle zestaw Boscha i jest wszystko OK w e36 miałem Zimmermany też są godne polecenia :wink:
Obrazek
jacekmury1
Małopiszący

Post autor: jacekmury1 »

Textar.
jacekmury1
jacekmury1
Małopiszący

Post autor: jacekmury1 »

Textar.
jacekmury1
storm
Zaawansowany forumowicz

Post autor: storm »

dave pisze:Ja mam z przodu ATE + tarcze PD
to samo mam i jestem zadowolony. Jakbym miał drugi raz kupować to też zestaw ATE
Do zobaczenia na drodze [you]
Awatar użytkownika
ManiekCSL
Zaawansowany forumowicz

Post autor: ManiekCSL »

Polecam Komplet ATE

Textary są świetne ale do dobrej tarczy--- przy tarczy meyle nie specjalnie się lubią.
ODPOWIEDZ