[E36] 1.8is by Zychu x2
dokładnie każdy woli co innego ja wolę fabrykę niż 'ulepa' sory za to słowo bo mało które auto robione samemu z niczego jest dopracowane jak np. od gamka. z drugiej strony czasem trzeba robić coś samemu bo fabryka po prostu tego nie tworzyła np. 550i v12 Mateusza.
ale mówiłem o tym konkretnym 318is które tu mamy no i żeby to było 'jakieś' auto to musiałoby być rozebrane na części i zostawiona tylko buda no i potem 15tyś. i będzie zajebiste
Moloch ja z dumą mówię: to jest fabryczny m pakiet fabryczne m52b28 tylko felgi z chin
ale mówiłem o tym konkretnym 318is które tu mamy no i żeby to było 'jakieś' auto to musiałoby być rozebrane na części i zostawiona tylko buda no i potem 15tyś. i będzie zajebiste
Moloch ja z dumą mówię: to jest fabryczny m pakiet fabryczne m52b28 tylko felgi z chin
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Najlepiej to zostaw to auto jak jest, zrob tylko to co konieczne i sprzedaj w amen. Zaoszczedzisz i kupisz porzadne e36 w m paku, skorach itd. Zaczniesz sie z nim bawic, wlozysz kilkadziesiat tysiecy, a i tak bedzie to po vinie biedne 318. Zeby to auto doprowadzic do normalnego stanu (bez m paka, gwintow i reszty) to na dzien dobry masz 10 000. A jesli sie uczysz i nie masz stalego dochodu, to bedzie oszczedzanie na czesciach itd. jak dla mnie bezsensu. Zeby nie bylo OT.
Z zewnatrz tragedia, srodek tragedia, silnik ok. Mam nadzieje ze nie dales za to wiecej niz 2000zł. Powodzenia.
Z zewnatrz tragedia, srodek tragedia, silnik ok. Mam nadzieje ze nie dales za to wiecej niz 2000zł. Powodzenia.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Dokładnie popieram Molocha oraz twoje zaangażowanie temu autku nic nie brakuje tylko odświeżenia działaj sobie i daj znać jak ci to wyszłoMoloch pisze:nie słuchaj głupiej gadki wyjdzie co by miało nie wyjść
A poza tym świat się nie kręci tylko wokół M-pakietu w pierwszej kolejności doprowadź ja do dawnej świetności i pewno już na tym poziomie będziesz z siebie dumny
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle
No niby samemu fajnie coś stworzyć od podstaw... Ale tak jak kiedyś krzysiu napisał, że do swojej "gołej" E36 coupe wsadził mnóstwo pieniędzy (większość z nas pamięta jego coupetę i wie jak wyglądała na samym początku a jak wyglądała na sam koniec...) a potem sprzedał bardzo tanio. A jak kupił cabrio to wystarczyło mu praktycznie wsadzić gwint i koło i auto już miał gotowe (potem to już zachcianki i dodatki i szczegóły) . Taniej wyjdzie kupno jakieś już połowicznie zrobionej E36 niż zaniedbanego golasa i wsadzania tam kasiory...
- ManiekCSL
- Zaawansowany forumowicz
Chyba że ktoś grzebie po to żeby grzebać, dla przyjemności
Nie wszystko da się przeliczyć na pieniądze... jest wiele rzeczy które odzwierciedlają się tylko w satysfakcji, a to ona jest najważniejsza
Kasa to tylko półśrodek a najważniejsze jest nasze życie i aby to co robimy dawało nam szczęście
Nie wszystko da się przeliczyć na pieniądze... jest wiele rzeczy które odzwierciedlają się tylko w satysfakcji, a to ona jest najważniejsza
Kasa to tylko półśrodek a najważniejsze jest nasze życie i aby to co robimy dawało nam szczęście
Moje BMW: http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=11734
-
- Zaawansowany forumowicz
trochę tu cicho, a pozmieniało sie , na chwile obecną w samochodzie siedzi gwint, wymienione wszystkie płyny oleje filtry itp ogólnie powoli przywrócony do ładu
Uploaded with ImageShack.us
brakuje jeszcze listew do zderzaka, i nie są założone m-pakietowe, ogólnie setup taki zimowy, po zimie napewno auto pójdzie w dół zdjecia robione na szybko przejazdem to i brudne
brakuje jeszcze listew do zderzaka, i nie są założone m-pakietowe, ogólnie setup taki zimowy, po zimie napewno auto pójdzie w dół zdjecia robione na szybko przejazdem to i brudne