[E36] 1.8is by Zychu x2

Tu zamieszczamy fotki i szczegółowy opis naszych beemek
Awatar użytkownika
Sławek
Maniak forumowy

Post autor: Sławek »

dokładnie każdy woli co innego ja wolę fabrykę niż 'ulepa' sory za to słowo bo mało które auto robione samemu z niczego jest dopracowane jak np. od gamka. z drugiej strony czasem trzeba robić coś samemu bo fabryka po prostu tego nie tworzyła np. 550i v12 Mateusza.

ale mówiłem o tym konkretnym 318is które tu mamy no i żeby to było 'jakieś' auto to musiałoby być rozebrane na części i zostawiona tylko buda no i potem 15tyś. i będzie zajebiste :mrgreen:

Moloch ja z dumą mówię: to jest fabryczny m pakiet fabryczne m52b28 tylko felgi z chin :mrgreen: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Moloch
Maniak forumowy

Post autor: Moloch »

ja broń boże nie mogę powiedzieć złego słowa na twoje auto bo mi się bardzo podoba, tylko jesteś myślę dobrym przykładem że jedni wolą kupić gotowca a drudzy robić od podstaw :wink:
Awatar użytkownika
Sławek
Maniak forumowy

Post autor: Sławek »

Moloch ja wiem co chciałeś powiedzieć a czego nie :mrgreen:

wszyscy wiemy o co chodzi więc lepiej zakończmy ot w tym temacie ;)

p.s. jestem najlepszym przykładem osoby która kupuje gotowe i się nie wstydzę hyhy
Awatar użytkownika
Mystic888
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Mystic888 »

Najlepiej to zostaw to auto jak jest, zrob tylko to co konieczne i sprzedaj w amen. Zaoszczedzisz i kupisz porzadne e36 w m paku, skorach itd. Zaczniesz sie z nim bawic, wlozysz kilkadziesiat tysiecy, a i tak bedzie to po vinie biedne 318. Zeby to auto doprowadzic do normalnego stanu (bez m paka, gwintow i reszty) to na dzien dobry masz 10 000. A jesli sie uczysz i nie masz stalego dochodu, to bedzie oszczedzanie na czesciach itd. jak dla mnie bezsensu. Zeby nie bylo OT.

Z zewnatrz tragedia, srodek tragedia, silnik ok. Mam nadzieje ze nie dales za to wiecej niz 2000zł. Powodzenia.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Zychu.
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Zychu. »

Krytyka zawsze spoko, jak nie wyjdzie to sprzedam po prostu :wink:
Awatar użytkownika
Moloch
Maniak forumowy

Post autor: Moloch »

nie słuchaj głupiej gadki :) wyjdzie co by miało nie wyjść :)
Awatar użytkownika
GERMAN
Maniak forumowy

Post autor: GERMAN »

Moloch pisze:nie słuchaj głupiej gadki :) wyjdzie co by miało nie wyjść :)
Dokładnie popieram Molocha oraz twoje zaangażowanie temu autku nic nie brakuje tylko odświeżenia działaj sobie i daj znać jak ci to wyszło :razz:

A poza tym świat się nie kręci tylko wokół M-pakietu w pierwszej kolejności doprowadź ja do dawnej świetności i pewno już na tym poziomie będziesz z siebie dumny :br:
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

Post autor: Kaper »

No niby samemu fajnie coś stworzyć od podstaw... Ale tak jak kiedyś krzysiu napisał, że do swojej "gołej" E36 coupe wsadził mnóstwo pieniędzy (większość z nas pamięta jego coupetę i wie jak wyglądała na samym początku a jak wyglądała na sam koniec...) a potem sprzedał bardzo tanio. A jak kupił cabrio to wystarczyło mu praktycznie wsadzić gwint i koło i auto już miał gotowe (potem to już zachcianki i dodatki i szczegóły) . Taniej wyjdzie kupno jakieś już połowicznie zrobionej E36 niż zaniedbanego golasa i wsadzania tam kasiory...
Obrazek
Awatar użytkownika
ManiekCSL
Zaawansowany forumowicz

Post autor: ManiekCSL »

Chyba że ktoś grzebie po to żeby grzebać, dla przyjemności ;)
Nie wszystko da się przeliczyć na pieniądze... jest wiele rzeczy które odzwierciedlają się tylko w satysfakcji, a to ona jest najważniejsza

Kasa to tylko półśrodek a najważniejsze jest nasze życie i aby to co robimy dawało nam szczęście ;)
Awatar użytkownika
SebaE36
Maniak forumowy

Post autor: SebaE36 »

Lubie takie "wyzwania". :bmw: Co prawda pracy bardzo duzo przed Tobą ale wierze ze sie uda. :mrgreen:
Awatar użytkownika
Ksawer
Maniak forumowy

Post autor: Ksawer »

ManiekCSL pisze:
Kasa to tylko półśrodek a najważniejsze jest nasze życie i aby to co robimy dawało nam szczęście ;)
Święta racja!!! Jak już ją doprowadzisz do ładu nikt nie będzie w stanie odebrać ci tego uczucia i satysfakcji.Tak trzymaj i Powodzenia :bmw:
Obrazek
Zychu.
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Zychu. »

trochę tu cicho, a pozmieniało sie ;), na chwile obecną w samochodzie siedzi gwint, wymienione wszystkie płyny oleje filtry itp ogólnie powoli przywrócony do ładu :)

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Obrazek

Obrazek

Obrazek

brakuje jeszcze listew do zderzaka, i nie są założone m-pakietowe, ogólnie setup taki zimowy, po zimie napewno auto pójdzie w dół :) zdjecia robione na szybko przejazdem to i brudne :mrgreen:
Awatar użytkownika
Honik
Maniak forumowy

Post autor: Honik »

Jak mi się nie podoba taki klin ;/

Przód leży a dupa w niebie. ;/
Awatar użytkownika
GERMAN
Maniak forumowy

Post autor: GERMAN »

Honik pisze:Jak mi się nie podoba taki klin ;/

Przód leży a dupa w niebie. ;/