maniek pisze:Widziałem dziś na żywo na drodze z boguszowic autko rewelacja pozdrawiam
A podziękował ta twoja też cacy
Jako że nic się tu ostatnio nie działo pora na update. Dzisiaj na swoje miejsce wskoczyła ori gaśnica BMW F1 Line wraz z ori mocowaniem. Następne graty już w drodze więc na pewno się pochwale A tak wygląda rzeczona gaśnica
"Pod maską nic nie musi do siebie pasować kolorystycznie nie jeżdżę z nią otwartą. Było by to co najmniej nie praktyczne "
I kolejne graty w aucie. Nowe tarcze klocki i czujnik.
A tu fotka pamiątkowa z moim najwierniejszym pomocnikiem- mechanikiem a przede wszystkim nadzorcą
"Pod maską nic nie musi do siebie pasować kolorystycznie nie jeżdżę z nią otwartą. Było by to co najmniej nie praktyczne "
No przydały by się zaciski i większe tarcze z M5 Ale funduszy brak A właśnie mam pytanie odnośnie tyłu. Tarcze tył mają parametry 298x10 są pojedyncze. Mogę wsadzić na tył 298x20 czyli wentylowane czy mi się to nie zmieści z klockami w zacisk?
Powiem ci szczerze że w porównaniu do zwykłych gładkich rożnica jest spora. Narazie według mnie jak za tą cenę hamowanie jest o wiele lepsze zobaczymy z biegiem czasu.