[E39] Biała Dama Majk'a
- Majk
- Zaawansowany forumowicz
A podziękował ta twoja też cacymaniek pisze:Widziałem dziś na żywo na drodze z boguszowic autko rewelacja pozdrawiam
Jako że nic się tu ostatnio nie działo pora na update. Dzisiaj na swoje miejsce wskoczyła ori gaśnica BMW F1 Line wraz z ori mocowaniem. Następne graty już w drodze więc na pewno się pochwale A tak wygląda rzeczona gaśnica
"Pod maską nic nie musi do siebie pasować kolorystycznie nie jeżdżę z nią otwartą. Było by to co najmniej nie praktyczne "
- Majk
No przydały by się zaciski i większe tarcze z M5 Ale funduszy brak A właśnie mam pytanie odnośnie tyłu. Tarcze tył mają parametry 298x10 są pojedyncze. Mogę wsadzić na tył 298x20 czyli wentylowane czy mi się to nie zmieści z klockami w zacisk?
"Pod maską nic nie musi do siebie pasować kolorystycznie nie jeżdżę z nią otwartą. Było by to co najmniej nie praktyczne "
- ManiekCSL
Nie zmieści Ci się już nawet w jarzmo...
Ja jak przechodziłem z tyłu na tarcze wentylowane to zmieniałem zaciski z jarzmami.
Widziałem Cię dziś rano koło Orlena jak jechałem do roboty, zacnie się prezentuje, już z daleka było widać "że coś sie dzieje"
Ja jak przechodziłem z tyłu na tarcze wentylowane to zmieniałem zaciski z jarzmami.
Widziałem Cię dziś rano koło Orlena jak jechałem do roboty, zacnie się prezentuje, już z daleka było widać "że coś sie dzieje"
Moje BMW: http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=11734
- ManiekCSL
Jak Ci się dotrą klocki to hamulec tak jakby "osłabnie"
Narazie jest jakby szorstki to odczuwalne jest mocniejsze hamowanie... (reaguje na muśnięcie pedałem?)
Nacinane tarcze coś dadzą jak bardziej przykatujesz hamulec... podczas normalnej jazdy jak już się wszystko dotrze nie będzie żadnej różnicy
Narazie jest jakby szorstki to odczuwalne jest mocniejsze hamowanie... (reaguje na muśnięcie pedałem?)
Nacinane tarcze coś dadzą jak bardziej przykatujesz hamulec... podczas normalnej jazdy jak już się wszystko dotrze nie będzie żadnej różnicy
Moje BMW: http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=11734