BMW E34 by Malaj
- ManiekCSL
- Zaawansowany forumowicz
Postaram się to w jakiś sposób skwitować choć tak bardzo mi się nie chce
Jeżeli poszedłbyś w alpine, ale oryginalną - wierną replikę i nie chodzi mi tylko o jakąś dokładkę to byłoby naprawdę COŚ
Jednak naklejkami i podróbami ABSowymi z allegro nic nie zdziałasz
Powiem Ci tak, cięzko jest nam w polsce odłożyć na cokolwiek pieniądze bo ich po prostu za dużo nie mamy, jednak półśrodkami zrobi się jedynie wieś.
Zamiast tych rzeczy które już zrobiłeś, biłbym Ci brawo gdybyś sprawił sobie irchę, mikrofibrę, polerkę, wosk, politurę, nabłyszczacz do opon, wyprał tapicerkę i ogólnie doprowadził ją do salonowego stanu.
Z czasem dążyć z dbałością o szczegóły do ilustracji powyżej lub zostawić tak jak jest
Jeżeli poszedłbyś w alpine, ale oryginalną - wierną replikę i nie chodzi mi tylko o jakąś dokładkę to byłoby naprawdę COŚ
Jednak naklejkami i podróbami ABSowymi z allegro nic nie zdziałasz
Powiem Ci tak, cięzko jest nam w polsce odłożyć na cokolwiek pieniądze bo ich po prostu za dużo nie mamy, jednak półśrodkami zrobi się jedynie wieś.
Zamiast tych rzeczy które już zrobiłeś, biłbym Ci brawo gdybyś sprawił sobie irchę, mikrofibrę, polerkę, wosk, politurę, nabłyszczacz do opon, wyprał tapicerkę i ogólnie doprowadził ją do salonowego stanu.
Z czasem dążyć z dbałością o szczegóły do ilustracji powyżej lub zostawić tak jak jest
Ostatnio zmieniony 2012-11-15, 20:33 przez ManiekCSL, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje BMW: http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=11734
To jak to jest? Zakładasz galerie i piszesz, że nie chce Ci się robić zdjęć, trochę bezsensu. Skoro chciałeś się pochwalić autem to mogłeś przeczytać chociaż regulamin zakładania jej, to nic nie kosztuje, a wręcz pomaga i nie robi takiego dziadostwa... A co do auta to wygląda na zadbaną, gratuluje zakupu
Gdybyś dokładnie przeczytał to co napisałem wyczytałbyś ze na chwile obecną ich nie bede robił, a nie wcale. Trudno żebym po ciemku latał i robił zdjęcia żebyś dziś mógł zobaczyć środek ; ]Kaszalot pisze:To jak to jest? Zakładasz galerie i piszesz, że nie chce Ci się robić zdjęć, trochę bezsensu. Skoro chciałeś się pochwalić autem to mogłeś przeczytać chociaż regulamin zakładania jej, to nic nie kosztuje, a wręcz pomaga i nie robi takiego dziadostwa... A co do auta to wygląda na zadbaną, gratuluje zakupu
Gdy siadasz na miejscu pasażera to trzesa ci sie cycki od subwoofera...
Przyjęte tak wiem o tym wrzuciłem tylko tyle zdjęć bo tyle dziś miałem znajde chwile wolnego to po jasnemu porobie wiecej. Nie denerwuje sie ale przeciez musze miec odpowiedz na wszystko, wiem ze nie mam wrogów i nie zamierzam mieć szanuje każdą opinie co nie zmienia faktu że robie to dla siebie a wracając jeszcze do tych wrogów to przecież BTS jest jedną wielką rodziną i mozna to potraktować jako braterskie dogryzanie Pozdrawiam ; ]Kaszalot pisze:Zwracam honor ale nie zmienia to faktu, że nie założyłeś poprawnie galerii samochodu, nie denerwuj się tak bo wrogów tu nie masz ;s
Re: BMW E34 by Malaj
Malaj pisze:Po długich poszukiwaniach wraz z moją małżonką w końcu trafiliśmy na całkiem przyzwoity egzemplarz bmw e34 z silnikiem 2.0 24V oczywiscie z racji tego ze jestem milosnikiem starych samochodów jest to 90' rok : ) autko kupione od kierowcy ambulansu blacha w stanie dobrym silnik w swietnej kondycji. Na wiosne autko pójdzie niżej i zostaną zmienione koła, pokrowce na siedzeniach z tego wzgledu aby nie przetarła sie tapicerka bo jest w bdb stanie
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Poraz kolejny i ostatni bo wiecej mis ie nie chce pisac tego samego : auto robie dla siebie nie dla was nie wszystkim sie musi podobac auto ma jezdzic i byc niezawodne a to co robie z nim na zewnatrz to tylko i wylacznie moja sprawa, najwazniejsze dla mnie jest to ze mojej żonie sie podoba nikomu wiecej nie musi, a nawet nie bylo to moim celem zeby sie podobalo ludziom ;]Kaper pisze:hehe a no MERO ma racje - zciągaj to bo wieś totalna Auto w tym kolorze ma potencjał ogromny a ty troszku nie masz na niego pomysłuM E R O pisze:Z tymi pokrowcami to chyba jakies jaja.