Pierwsze odśnieżanie za mną. Szkoda, że musi pod chmurką stać a nie w garażu, ale co zrobić.
Oczywiście, żeby nie było tak pięknie, krokowiec wariuje i po odpaleniu skacze na obroty lub gaśnie no i kompletnie zrybał się centralny. Miodzio

czego wy sie nacpaliscie? dlaczego by nie ngk? bo co? bo taniej? bo tak bmw nie zalece? prosze was bardzo, raz na rok wchodze na te forum, mysle ze cos jednak madrego sie tu dzieje a tu takie specjalistyczne odpowiedzi. prosze was ! to jest zwykly n/.a silnik ! co myslicie ze macie lepsza iskre na boshu albo beru ?Mystic888 pisze:Boscha FGR7DQP jak zaleca BMW albo Beru.
to ze ty nie ufasz nie zniechecaj pol polski na nie stosowanie dobrej marki ktora rozwinela swoje skrzydla wlasnie przez cene i jakosc.Mystic888 pisze:W koncu cos konkretnego robisz. I widze moj stozek z V12
k64, dlatego ze byla masa problemow z NGK dedykowanymi do silnikow V8. Nowe swiece nadawaly sie tylko i wylacznie do wyrzucenia. Nie ufam wiecej firmie ktora wypuszcza na rynek takie gowna.
PS. Narkotykow nie zazywam.
Chyba kazda firma rozwija sie przez cene i jakosc... To jest forum i wyrazilem swoja opinie o swiecach NGK, ktorych nigdy nie zaloze do auta.k64 pisze:to ze ty nie ufasz nie zniechecaj pol polski na nie stosowanie dobrej marki ktora rozwinela swoje skrzydla wlasnie przez cene i jakosc.
Ale co mnie to obchodzi co Ty sobie wkładasz? Wkładaj co lubisz.k64 pisze:Ja do tej pory stosuje w zaturbionych silnikach NGK BKR 7e (stopien zimniejsze) i nawet te zwykle 6ek rowniez sa ok. W innych samochodach rowniez wkladam ngk . Zauwaz ze nawet najlepsze marki ze swiecami z najwyzszej polki (platynowe, zimniejsze , do sportu ..)mialy problem z tym wszystkim, i nei raz widzialem jak kawalek swiecy zostawal w tloku ... ale bez przesady ! to nie v8 .
Czyli nie warto doplacac za lepsze swiece?k64 pisze:co myslicie ze macie lepsza iskre na boshu albo beru ?
jeśli masz z tym jakiś problem i chcesz usilnie pokazać kto robił swapa to po prostu to napisz a nie post za postem bawisz się w podchodydareke36 pisze:hmm ciekawe kto wykonał swapaAlexof pisze:nie wiadomo czemu nie był poduchami do sanek przykręcony a ja się dziwiłem co mi przy nierównościach tak wali.![]()