[E34] 520i by Maff

Tu zamieszczamy fotki i szczegółowy opis naszych beemek
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

Post autor: Kaper »

Zadbana - fakt
Bieda - fakt
+ za ori radio
- za dywaniki/ gumy - porolowały się jak kebab w cieście :lol:
szkoda, że nie ma klimy
Obrazek
Maff
Małopiszący

Post autor: Maff »

te gumowe dywaniki też mnie wkurzają, mam już komplet ładnych czarnych welurowych, ale założe je jak na dobre zacznie sie wiosna, bo czasem potrafi jeszcze spaść śnieg i ogółem brudno wszędzie, a nie chciałbym ich od razu niszczyć bo są nowe :wink: ori radio specjalnie trzymam niestety z tego co zdążyłem sie zorientować nie obsługuje zmieniarki cd :( ale i tak nie chce go wymieniać, zamówiłem sobie transmiter mp3 pod zapalniczke i narazie będę tak śmigał :D
PRIMO
Przyjaciel klubu

Post autor: PRIMO »

fajna e34 mam nadzieje że tu bedzie jakis progres i bedzie naprawde zadbanym egzemplarzem :)
NO SPEED NO FUN ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Mystic888
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Mystic888 »

Nie kojarze tego auta z bmw5er.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Maff
Małopiszący

Awatar użytkownika
Daro Siem-ce
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Daro Siem-ce »

Mystic888 pisze:Nie kojarze tego auta z bmw5er.

Tu też jest :) /viewtopic.php?t=18219
Maff
Małopiszący

Siemka, chwile mnie nie było, ale dziś wrzucam porcje fotek z dwóch 'modów', które wykonałem w ostatnim czasie, a mianowicie wymieniłem świece na nowe, oraz udało mi sie dostać idealne podłokietniki w tym samym kolorze tapicerki jaki posiadam :) nowe dywaniki welurowe, mam nadzieje, że Kaperowi sie spodobają ;)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
PS. co znalazłem podczas montażu podłokietników
Obrazek
Awatar użytkownika
shockwave
Małopiszący

Post autor: shockwave »

Podłokietniki wyglądają zacnie, znalezisko też niczego sobie :bmw: Pozdrawiam
Obrazek
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

Post autor: Kaper »

"Niemiec płakał jak sprzedawał" :mrgreen: Dywaniki prezentują się o niebo lepiej :wink:
Obrazek
Awatar użytkownika
Daro Siem-ce
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Daro Siem-ce »

dotykałem podłokietników , prawie nówka ;) Mod na + ;)
Maff
Małopiszący

sam doceniłem ich przydatność, dopiero jak sie pierwszy raz przejechałem po założeniu :kolebka: dziś wyczyściłem i poniekąd przywróciłem blask felgom, teraz czekają na założenie letnich opon i niebawem na auto :) niestety to tylko 15, ale ten sezon musze na takich przejezdzic :P
Pablow
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Pablow »

macałem, dotykałem, przytulałem, poprzedniego właściciela znałem (płakał jak bóbr bo jeździ Renault`em) :D ładna :) pieścić i będzie jak Dara :D
Maff
Małopiszący

nie będzie jak Dara, pamiętaj, że moja jest młodsza :lol: poza tym ja mam nieco inną wizje na nią :P
Maff
Małopiszący

Witam, dawno tu nie zaglądałem, nie było czasu. Od ostatniego razu zrobiłem kilka rzeczy, m.in. wpadła nowa felga, narazie 16' kupiłem można powiedzieć po okazyjnej cenie ;) elektryczne szyby x4, wymieniłem również tylne łożysko koła. Obecnie naprawiam podświetlenie wnętrza po kolei wymieniając poprzepalane żarówki ;) Być może jeszcze w tym tygodniu wpadnie roleta elektryczna tylnej szyby. To chyba tyle jeżeli chodzi o pisanie, poniżej kilka fotek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

PS.: takie małe pytanie, jakie są mniej więcej koszta lakierowania całego samochodu? Jako, że mam pognite drzwi i ponad połowe auta porysowane do podkładu, stwierdziłem, że nie warto mi lakierować elementami tylko lepiej pozbierać kase i polakierować całą na nowo.
Pablow
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Pablow »

zależy :) możesz dać za 1.5 klocka i będziesz zadowolony do pierwszej zimy a możesz dać 5 klocków i będzie superaśnie :) w sumie myśle że za 3k można zrobić już w miare porządnie cały samochód. (pamiętaj że Twój jest dość duży) jak chcesz znam punkt gdzie robią dobrze i tanio, ale trzeba by się dokulać do Łodygowic.
ODPOWIEDZ