[E34] 520i by Maff
te gumowe dywaniki też mnie wkurzają, mam już komplet ładnych czarnych welurowych, ale założe je jak na dobre zacznie sie wiosna, bo czasem potrafi jeszcze spaść śnieg i ogółem brudno wszędzie, a nie chciałbym ich od razu niszczyć bo są nowe ori radio specjalnie trzymam niestety z tego co zdążyłem sie zorientować nie obsługuje zmieniarki cd ale i tak nie chce go wymieniać, zamówiłem sobie transmiter mp3 pod zapalniczke i narazie będę tak śmigał
Moja E34: /viewtopic.php?t=19158
http://bmw5er.pl/viewtopic.php?f=32&t=45748 temat na bmw5er (nie mój)
- Daro Siem-ce
- Zaawansowany forumowicz
Siemka, chwile mnie nie było, ale dziś wrzucam porcje fotek z dwóch 'modów', które wykonałem w ostatnim czasie, a mianowicie wymieniłem świece na nowe, oraz udało mi sie dostać idealne podłokietniki w tym samym kolorze tapicerki jaki posiadam nowe dywaniki welurowe, mam nadzieje, że Kaperowi sie spodobają
PS. co znalazłem podczas montażu podłokietników
PS. co znalazłem podczas montażu podłokietników
- Daro Siem-ce
sam doceniłem ich przydatność, dopiero jak sie pierwszy raz przejechałem po założeniu dziś wyczyściłem i poniekąd przywróciłem blask felgom, teraz czekają na założenie letnich opon i niebawem na auto niestety to tylko 15, ale ten sezon musze na takich przejezdzic
nie będzie jak Dara, pamiętaj, że moja jest młodsza poza tym ja mam nieco inną wizje na nią
Witam, dawno tu nie zaglądałem, nie było czasu. Od ostatniego razu zrobiłem kilka rzeczy, m.in. wpadła nowa felga, narazie 16' kupiłem można powiedzieć po okazyjnej cenie elektryczne szyby x4, wymieniłem również tylne łożysko koła. Obecnie naprawiam podświetlenie wnętrza po kolei wymieniając poprzepalane żarówki Być może jeszcze w tym tygodniu wpadnie roleta elektryczna tylnej szyby. To chyba tyle jeżeli chodzi o pisanie, poniżej kilka fotek
PS.: takie małe pytanie, jakie są mniej więcej koszta lakierowania całego samochodu? Jako, że mam pognite drzwi i ponad połowe auta porysowane do podkładu, stwierdziłem, że nie warto mi lakierować elementami tylko lepiej pozbierać kase i polakierować całą na nowo.
PS.: takie małe pytanie, jakie są mniej więcej koszta lakierowania całego samochodu? Jako, że mam pognite drzwi i ponad połowe auta porysowane do podkładu, stwierdziłem, że nie warto mi lakierować elementami tylko lepiej pozbierać kase i polakierować całą na nowo.
-
zależy możesz dać za 1.5 klocka i będziesz zadowolony do pierwszej zimy a możesz dać 5 klocków i będzie superaśnie w sumie myśle że za 3k można zrobić już w miare porządnie cały samochód. (pamiętaj że Twój jest dość duży) jak chcesz znam punkt gdzie robią dobrze i tanio, ale trzeba by się dokulać do Łodygowic.