Moje trzecie Corrado ;p
- Przemek325
- Zaawansowany forumowicz
- Przemek325
Ostatnio doszlo nowe radio i glosniczki na tyl, na razie zeby cos gralo z tylu (ostatnio sie przydaly ) za jakis czas dojdzie jeszcze skrzynia i wzmacniacz bo cala instalacje kabli juz mam tylko podpiac ale kasa idzie chwilowo na rzeczy mechaniczne.
i taki maly vt (brewki nie chcialo mi sie juz wstawiac ):
i taki maly vt (brewki nie chcialo mi sie juz wstawiac ):
Jeszcze bedzie nastepna beemka...
- Przemek325
Vr6 ma szersze nadkola Ale jak chcesz weicej wiedziec to wejdz na http://www.corrado.com.pl/ a potem Roznice modelowe
Ja to nie weim dlatego sie tez pytam jaki to ma silniczek :D:D:D a plakietke to ja sobie moge nakleic 325 na tyle i to wcale nei bedzie oznaczac ze mam 2,5 l silniczke
Dodane po 4 minutach:
Ale zaraz z tego co pamietam to g60 to 1,8 na turbinie a Vr6 to dopiero 2,8 l ale najlepeij to niech sie wlasciciel tego cuda wypowowei na ten temat bo sie chyba zna alepiej od nas :P
Dodane po 4 minutach:
Ale zaraz z tego co pamietam to g60 to 1,8 na turbinie a Vr6 to dopiero 2,8 l ale najlepeij to niech sie wlasciciel tego cuda wypowowei na ten temat bo sie chyba zna alepiej od nas :P
- Przemek325
Ludzie co za herezje wypisujecie ;D jak wyraznie pisze to 2.0 16V i to jest auto do jazdy na co dzien, dlatego mowi sie ze to najlepszy silnik w corrado do codziennej eksploatacji, w miare przyspiesza i malo pali jak na 2.0. Nie mam zamiaru znowu ogladac na dystrybutorze spalania rzedu 16,6 do 20 litrow na 100km, na pewno nie przy obecnych zarobkach. Masz racje, vr6 ma szersze nadkola ale od modeli sprzed liftingu czyli G60 i 1.8 16V KR (silnik wystepujacy w golfie gti), tylko ze ja mam takie same bo od 92 szla nowa buda z wypukla maska, szerszymi nadkolami, innymi zderzakami, wypukle przednie lampy, inny grill, inne migacze, zegary itd. Wiec nie wiem gdzie widzisz roznice miedzy vr6 w budzie ;D i vr6 mialo pojemnosc 2.9 litra, 2.8 to amerykanska wersja, golfy vr6, passaty vr6... G60 nie mialo turbiny spalinowej tylko kompresor napedzany paskiem. Jeszcze jedno sprostowanie g60 - 8 zaworow, vr6 - 12 zaworow. Lampy kupie jak bedzie kasa ;D ze stylistycznymi modyfikacjami trzeba poczekac do wiosny, na razie, jak juz pisalem, mechanika.
Najlepiej przytocze tekst z forum corrado:
"co to jest: kosztuje 15 tysiecy, potem wsadzasz do tego kolejne 20 tysiecy i dalej nie wszystko jest gotowe"
Najlepiej przytocze tekst z forum corrado:
"co to jest: kosztuje 15 tysiecy, potem wsadzasz do tego kolejne 20 tysiecy i dalej nie wszystko jest gotowe"
Ostatnio zmieniony 2007-10-12, 17:01 przez Przemek325, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeszcze bedzie nastepna beemka...
widze ze Przemek Cie juz oswiecil wiec nie bede scierac klawiatury"dla Ciebie synu"bociek pisze:Vr6 ma szersze nadkola Ale jak chcesz weicej wiedziec to wejdz na http://www.corrado.com.pl/ a potem Roznice modelowe