Spot Śląsk Cieszyński

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
whucrew
Maniak forumowy

Post autor: whucrew »

AMI E46 pisze:o której whucrew, pod samolotem ???.
Wstępnie proponuję spotkać się przed 16 aby coś pogadać a o 16.00 wyjazd.. hmm?
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
zinger
Zaawansowany forumowicz

Post autor: zinger »

Może i ja się wybiorę, mój pierwszy zlot, raźniej będzie wybrać się ze stałymi bywalcami i wyjadaczami :). Tylko muszę zobaczyć jak pod ten "samolot" z bielska białej dojechać, ale generalnie na 90% się zamelduję.
whucrew
Maniak forumowy

zinger pisze:Może i ja się wybiorę, mój pierwszy zlot, raźniej będzie wybrać się ze stałymi bywalcami i wyjadaczami :) . Tylko muszę zobaczyć jak pod ten "samolot" z bielska białej dojechać, ale generalnie na 90% się zamelduję.
Super! Zapraszamy! Jedz do Strumienia przez Skoczów (jedynką na 81 ) i samolotu nie da się przegapić :wink:
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
zinger
Zaawansowany forumowicz

Dzięki, już na mapach wujka gogla wyszukałem. Tego czerwonego samolotu rzeczwiście nie da się przeoczyć :D. Będę na 100%, prawdopodobnie z drugą połówką :).
zinger
Zaawansowany forumowicz

Dałem ciała, spóźniłem się trochę, 16:10 byłem pod samolotem ale już nie było nikogo, więc pojechałem do Gliwic od razu. Mimo wszystko pierwszy mój spot i wrażenia super. Czekam na następny spot pod samolotem, w końcu może zdążę na czas :razz:
Dante182
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Dante182 »

whucrew
Maniak forumowy

Dante182 pisze:Wybiera sie ktos?
Jak mi nic nie wypadnie to bym się poturlał..
Slawko
Małopiszący

Post autor: Slawko »

myśle że sie pojawie :) jeśli sie plany znowu nie pokrzyżują, bo z tym różnie bywa :D może sie jakoś odnajdziemy w tłumie
zinger
Zaawansowany forumowicz

Też bym się chętnie wybrał bo praktycznie pod nosem mam, ale zobaczę czy mi co innego nie wypadnie na weekend. Jak tylko będe miał sobotę wolną to przyjadę :bmw:
zinger
Zaawansowany forumowicz

Ustawiamy się gdzieś wcześniej ? Czy każdy na własną rękę na miejsce przyjeżdża ?
Slawko
Małopiszący

ja jeśli bede to prosto z pracy przyjade
Slawko
Małopiszący

i jak tam spot zaliczony ?? ja byłem przez chwile, niebieskich pełno, mam nadzieje że nikomu od nas dowodu nie zabrali :D zinger, byłeś ?? bo nie zauważyłem, na pewno AMI E46 był, jego auto już rozpoznaje :)
zinger
Zaawansowany forumowicz

Byłem, jakoś przed 16 przyjechałem i z godzinkę posiedziałem, moja beemka się jeszcze nie wyróżnia to mało rozpoznawalna jest, ale wszystko w swoim czasie :D. No niebieskich pełno, z tego co na fb czytałem to mandatów i dowodzików poleciało trochę, ale generalnie fajnie było :wink:
Dante182
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Dante182 »

Tez bylem ;) Amiego poznalem, ale reszty niestety nie... Ja bylem chyba jedynym niebieskim kompotem ;)
zinger
Zaawansowany forumowicz

Dante182, to załapałeś się na jednym zdjęciu u mnie (tzn. Twój kompot :D ), koło scirocco stałeś. Ładny kompocik :bmw:
ODPOWIEDZ