AMI E46 pisze:o której whucrew, pod samolotem ???.
Wstępnie proponuję spotkać się przed 16 aby coś pogadać a o 16.00 wyjazd.. hmm?
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Może i ja się wybiorę, mój pierwszy zlot, raźniej będzie wybrać się ze stałymi bywalcami i wyjadaczami . Tylko muszę zobaczyć jak pod ten "samolot" z bielska białej dojechać, ale generalnie na 90% się zamelduję.
zinger pisze:Może i ja się wybiorę, mój pierwszy zlot, raźniej będzie wybrać się ze stałymi bywalcami i wyjadaczami . Tylko muszę zobaczyć jak pod ten "samolot" z bielska białej dojechać, ale generalnie na 90% się zamelduję.
Super! Zapraszamy! Jedz do Strumienia przez Skoczów (jedynką na 81 ) i samolotu nie da się przegapić
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Dzięki, już na mapach wujka gogla wyszukałem. Tego czerwonego samolotu rzeczwiście nie da się przeoczyć . Będę na 100%, prawdopodobnie z drugą połówką .
Dałem ciała, spóźniłem się trochę, 16:10 byłem pod samolotem ale już nie było nikogo, więc pojechałem do Gliwic od razu. Mimo wszystko pierwszy mój spot i wrażenia super. Czekam na następny spot pod samolotem, w końcu może zdążę na czas
Też bym się chętnie wybrał bo praktycznie pod nosem mam, ale zobaczę czy mi co innego nie wypadnie na weekend. Jak tylko będe miał sobotę wolną to przyjadę
i jak tam spot zaliczony ?? ja byłem przez chwile, niebieskich pełno, mam nadzieje że nikomu od nas dowodu nie zabrali zinger, byłeś ?? bo nie zauważyłem, na pewno AMI E46 był, jego auto już rozpoznaje
Byłem, jakoś przed 16 przyjechałem i z godzinkę posiedziałem, moja beemka się jeszcze nie wyróżnia to mało rozpoznawalna jest, ale wszystko w swoim czasie . No niebieskich pełno, z tego co na fb czytałem to mandatów i dowodzików poleciało trochę, ale generalnie fajnie było