Hej Ludziska
Ostatnio zaniedbuję trochę temat.. wybaczcie ale czynnikiem głównym jest czas
Ale nie jest tak ,że nic się nie dzieje..
Więc:
Autko miało przegląd który przeszło śpiewająco

. Wadliwa było tylko takie coś metalowe z gumą w środku

więc od razu wymieniłem oba te cosie na odpowiedniki z meyle
Wpadł mi w ręce zbiornik na płyn spryskiwaczy 5l co jest znakiem ,że podświadomie myślę o spryskach na lampki
W komorze silnika był jeszcze ostatni element który wizualnie mnie niepokoił :
Z rzeczy które udało się jeszcze zrobić to nie wiem czy pamiętacie to ustrojstwo ??
Teraz w aucie wygląda tak:
A działa tak ( wybaczcie ale na filmie słabo widać ale obiecuję zrobić lepszy jak class będzie już na klapie ):
https://www.youtube.com/watch?v=S_-6FTOlvgg
Jest to moduł ABL (Active Brake Lights ) który się uruchamia podczas awaryjnego hamowania powodując ''miganie'' światłami stop-u. Fajna sprawa do silniejszych hamulców
A teraz coś co wiem ,że wielu z Was może się nie spodobać.. Dawno temu już o tym stekałem i w końcu udało się je dostać
Jak widać wszedłem w posiadanie ori Yellow Hella ( a właściwie yellow French )

można powiedzieć ,że są w bdb stanie, mało wypiaskowane , wszystkie mocowania całe..
Długo nie czekałem i po ich umyciu wpadły na pokład:
Nie jest to opcja finalna ponieważ koniecznie muszą wpaść jeszcze przesłony w światła mijania ( które już się robią ).
Oprócz tego wpadło jeszcze wiele innych gratów które czekają na realizację ( a z niektórymi to nie wiem co zrobić ) ale o tym następnym razem

Pozdro

Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..