[E36] 328i MI Limousine od WhuCrew
- ManiekCSL
- Zaawansowany forumowicz
Dobrze działasz
Robi się lala Tak trzymaj, lubię konkretne inwestycje
Robi się lala Tak trzymaj, lubię konkretne inwestycje
Moje BMW: http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=11734
Żeby nie było ,że nic się nie dzieje.
Nowa półka z nowymi głośnikiami już na miejscu. Wszystko Hand Made
A tu coś co cieszy mnie wyjątkowo:
I takie małe porównanie:
Która lepsza?
Nowa półka z nowymi głośnikiami już na miejscu. Wszystko Hand Made
A tu coś co cieszy mnie wyjątkowo:
I takie małe porównanie:
Która lepsza?
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Album mojej bawarki:
http://imageshack.us/g/1/10228563/
Witam wszystkich
Aby nie było ,że się nic nie dzieje
Parę rzeczy działo się już dość dawno temu ale nie miałem czasu tego opisać.. Nie jest tego wiele ale najważniejsze co się działo w tym okresie to zloty na których udało mi się z wami być
Mówię tu o mani i zlocie bts! Było super i co najważniejsze poznałem kilku z klubowiczów. Pozdro dla Germana, MankaCSL , Molocha , Gamka.. I mam nadzieję ,że jeszcze nie raz się spotkamy!
Dzień przed Manią razem ze szwagrem podpieliśmy elektrycznie tempomat.. Niestety do dziś nie udało się go odpalić (głównie brak czasu) ale dzięki bezcennym radą Marcina86 może uda się ten stan zmienić:
Przy okazji zmieniłem kierunki boczne na dymione co w moim odczuciu wyszło Beacie na dobre:
Po wielu poszukiwaniach znalazłem i zakupiłem też coś bardzo cennego ,czego brak mnie drażnił :
Miałem też ciekawą historię podczas nocnej sesji na zaporze Goczałkowickiej.. Udało mi się ze szwagrem zamknąć klucze w aucie co skończyło się musowym wybiciem szyby
Dodam jeszcze ,że autko czeka parę fajnych zmian ( graty już jadą ) . Na koniec parę foto ze zlotów. P.S. Mam nadzieje, że Gabrielo się nie pogniewasz
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
ja ostatnio też za czasłem klucze 2x hehe ,ale obeszło sie bez wybicia szyby ,stary wieszak na ubrania z (drutu) i otwartewhucrew pisze:Miałem też ciekawą historię podczas nocnej sesji na zaporze Goczałkowickiej.. Udało mi się ze szwagrem zamknąć klucze w aucie co skończyło się musowym wybiciem szyby
Glodek, German
Dopiero jak przekręciłem kluczyk w pierwszą pozycję to auto się odryglowało he he..
Zychu
No bardzo miło mi to czytać co napisałeś.. bo wiesz, z sedanami jest trudniej Tym bardziej dzięki
A tu w sprawie kluczy
Jeszcze tylko go wystrugać i taka sytuacja nie będzie mieć już miejsca . Ten na zdjęciu będzie służył jako pierwszy bo ori mam już strasznie zniszczony..
Wyobraz sobie ,że udało nam się zwykłym drutem pociągnąć za lewy (od kierowcy) i prawy rygiel i ... nic ha ha ! Auto zostało dalej zamknięte. Potem było trzeba wybić szybę co dopiero okazało się trudne! Na szczęscie na zaporze był fajny ochroniarz ( też posiadacz BMW) który pożyczył mi tonfe. Po wybiciu szyby ciągne za klamkę wewnetrzną i.. dalej nic !ja ostatnio też za czasłem klucze 2x hehe ,ale obeszło sie bez wybicia szyby ,stary wieszak na ubrania z (drutu) i otwarte
Dopiero jak przekręciłem kluczyk w pierwszą pozycję to auto się odryglowało he he..
Zychu
No bardzo miło mi to czytać co napisałeś.. bo wiesz, z sedanami jest trudniej Tym bardziej dzięki
A tu w sprawie kluczy
Jeszcze tylko go wystrugać i taka sytuacja nie będzie mieć już miejsca . Ten na zdjęciu będzie służył jako pierwszy bo ori mam już strasznie zniszczony..