[E36] 328i MI Limousine od WhuCrew

Tu zamieszczamy fotki i szczegółowy opis naszych beemek
Awatar użytkownika
GERMAN
Maniak forumowy

Post autor: GERMAN »

whucrew, widzę że zamierzasz psocić na drogach z tym 1,6 :mrgreen:
Bardzo Lubiem tego twojego sedanika miło sie na niego patrzy z lotką czy bez ładna bestyjka :razz: :br: :bmw:
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle
whucrew
Maniak forumowy

Post autor: whucrew »

GERMAN, Powiem ci ,że zawsze chciałem mieć 328 ze znaczkiem 316 i mścić się czasem w imieniu wszystkich e36 :wink:
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Awatar użytkownika
GERMAN
Maniak forumowy

whucrew pisze:GERMAN, Powiem ci ,że zawsze chciałem mieć 328 ze znaczkiem 316 i mścić się czasem w imieniu wszystkich e36 :wink:
Jak będziesz ciosał jakiego cwaniaka pomyśl o mnie i w moim imieniu :mrgreen: :bmw:
whucrew
Maniak forumowy

:wink: :bmw:
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Awatar użytkownika
ManiekCSL
Zaawansowany forumowicz

Post autor: ManiekCSL »

Dobrze działasz ;)

Robi się lala ;) Tak trzymaj, lubię konkretne inwestycje ;)
whucrew
Maniak forumowy

ManiekCSL, No Maniek z twoich ust to prawdziwy komplement :bmw:
whucrew
Maniak forumowy

Żeby nie było ,że nic się nie dzieje.

Nowa półka z nowymi głośnikiami już na miejscu. Wszystko Hand Made :br:

Obrazek

A tu coś co cieszy mnie wyjątkowo:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

I takie małe porównanie:
Obrazek

Obrazek

Która lepsza? :wink:
Awatar użytkownika
Mystic888
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Mystic888 »

Ta bez naklejek.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
whucrew
Maniak forumowy

Mystic888 pisze:Ta bez naklejek.
Naklejki.. liczba pojedyncza. Wiesz co ? Mi też :wink:
whucrew
Maniak forumowy

Obrazek

Album mojej bawarki:

http://imageshack.us/g/1/10228563/

Witam wszystkich :bmw:

Aby nie było ,że się nic nie dzieje :wink:

Parę rzeczy działo się już dość dawno temu ale nie miałem czasu tego opisać.. Nie jest tego wiele ale najważniejsze co się działo w tym okresie to zloty na których udało mi się z wami być :bmw:

Mówię tu o mani i zlocie bts! Było super i co najważniejsze poznałem kilku z klubowiczów. Pozdro dla Germana, MankaCSL , Molocha , Gamka.. I mam nadzieję ,że jeszcze nie raz się spotkamy!

Dzień przed Manią razem ze szwagrem podpieliśmy elektrycznie tempomat.. Niestety do dziś nie udało się go odpalić (głównie brak czasu) ale dzięki bezcennym radą Marcina86 może uda się ten stan zmienić:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Przy okazji zmieniłem kierunki boczne na dymione co w moim odczuciu wyszło Beacie na dobre:
Obrazek

Po wielu poszukiwaniach znalazłem i zakupiłem też coś bardzo cennego ,czego brak mnie drażnił :wink: :

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Miałem też ciekawą historię podczas nocnej sesji na zaporze Goczałkowickiej.. Udało mi się ze szwagrem zamknąć klucze w aucie co skończyło się musowym wybiciem szyby :wink:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Dodam jeszcze ,że autko czeka parę fajnych zmian ( graty już jadą :br: ) . Na koniec parę foto ze zlotów. P.S. Mam nadzieje, że Gabrielo się nie pogniewasz :wink:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
GERMAN
Maniak forumowy

Sporo tu się działo w ostatnim czasie graty jak zawsze na + z tą szyba co za pech :???: Ale jak tyś to zrobił :mrgreen:
Glodek
Maniak forumowy

Post autor: Glodek »

whucrew pisze:Miałem też ciekawą historię podczas nocnej sesji na zaporze Goczałkowickiej.. Udało mi się ze szwagrem zamknąć klucze w aucie co skończyło się musowym wybiciem szyby
ja ostatnio też za czasłem klucze 2x hehe ,ale obeszło sie bez wybicia szyby ,stary wieszak na ubrania z (drutu) i otwarte :mrgreen:
Obrazek
Zychu.
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Zychu. »

kurde powiem Ci genialna robota whucrew, jak nigdy nie podobało mi się e36 w sedanie nie zwracałem nawet uwagi, to tak od twojej nie mogę oderwać wzroku coś ma w sobie że wygląda genialnie :bmw: tak trzymaj !
whucrew
Maniak forumowy

Glodek, German
ja ostatnio też za czasłem klucze 2x hehe ,ale obeszło sie bez wybicia szyby ,stary wieszak na ubrania z (drutu) i otwarte :mrgreen:
Wyobraz sobie ,że udało nam się zwykłym drutem pociągnąć za lewy (od kierowcy) i prawy rygiel i ... nic ha ha ! Auto zostało dalej zamknięte. Potem było trzeba wybić szybę co dopiero okazało się trudne! Na szczęscie na zaporze był fajny ochroniarz ( też posiadacz BMW) który pożyczył mi tonfe. Po wybiciu szyby ciągne za klamkę wewnetrzną i.. dalej nic !
Dopiero jak przekręciłem kluczyk w pierwszą pozycję to auto się odryglowało he he..

Zychu

No bardzo miło mi to czytać co napisałeś.. bo wiesz, z sedanami jest trudniej :wink: Tym bardziej dzięki :bmw:

A tu w sprawie kluczy :wink:

Obrazek

Jeszcze tylko go wystrugać i taka sytuacja nie będzie mieć już miejsca :mrgreen: . Ten na zdjęciu będzie służył jako pierwszy bo ori mam już strasznie zniszczony..
Awatar użytkownika
Majk
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Majk »

whucrew, musimy się kiedyś zgadać i spotkać bo nie mogę oderwać wzroku od tego auta. Muszę ja zobaczyć na żywo i pomacać w końcu :bmw: :br: Kawał dobrej fury i roboty :bmw:
"Pod maską nic nie musi do siebie pasować kolorystycznie nie jeżdżę z nią otwartą. Było by to co najmniej nie praktyczne ;) "
ODPOWIEDZ